Κάθε άνδρας, ο οποίος αγαπά και σέβεται τον εαυτό αυτό που κοιτάει είναι να εξελίσσεται και φυσικά να πηγαίνει το στυλ του ένα βήμα παρακάτω!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για όλους καθώς απαιτεί πολύ χρόνο και εκτός αυτού πολύ ψάξιμο προκειμένου να το καταφέρει.

Παρ’ όλα αυτά, σήμερα προσπαθήσαμε να συλλέξουμε μερικούς κανόνες τους οποίους αν ακολουθήσετε πιστά να είστε σίγουροι πως θα δείτε μεγάλη βελτίωση στο όλο look σας.

Συνδύασε σωστά χρώματα

Το παν για ένα ολοκληρωμένο outfit είναι ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων! Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που δεν πειραματίζονται εύκολα με έντονα prints και χρώματα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στις κλασικές αποχρώσεις που συνήθιζες να φοράς και ξέρεις πώς να συνδυάσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Επένδυσε σε οικονομικές αγορές

Το στυλ δεν καθορίζεται από το πόσο ακριβό είναι ένα ρούχο. Στην αγορά θα βρεις πολλά ρούχα σε οικονομικές τιμές, τα οποία αν συνδυάσεις σωστά να σαι σίγουρος πως θα αποσπάσεις πολύ καλύτερες κριτικές από κάποιον που δίνει μια περιουσία.

Μην αντιγράφεις

Όσες φορές και να δεις outfits, τα οποία σου κεντρίζουν αρκετά το ενδιαφέρον μην μπεις στην διαδικασία να κάνεις ακριβώς το ίδιο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπεις στην κατηγορία που θα είσαι ίδιος με όλους! Αυτό που σου προτείνουμε για να μην γίνεις ένα με την μάζα είναι να κρατήσεις στοιχεία που θεωρείς πιο ενδιαφέρον και να τα προσαρμόσεις ανάλογα με το στιλ σου.

Προτίμησε κάτι απλό

Η υπερβολή στην προσπάθεια να φανεί κάποιος στυλάτος είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να ολοκληρώσεις το στιλ σου. Ένα απλό t-shirt μπλουζάκι σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι sneakers και τζιν είναι ότι καλύτερο.

Total
16
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*