Επιτέλους έφτασε η στιγμή που αρκετοί από τους θιασώτες της σειράς Call of Duty περίμεναν με ανυπομονησία, την επιστροφή της σειράς στις ρίζες της.

Έτσι λοιπόν μέσω ενός livestream, Activision και Sledgehammer Games, αποκάλυψαν -επίσημα- το “Call of Duty: World War II”.

O τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ όσοι προβούν σε προ-παραγγελία θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην beta του τίτλου

Παρόλο που ο κόσμος “πλημμύρισε” το Twitter με ερωτήσεις, η εταιρεία ήταν αρκετά φειδωλή με τις αποκαλύψεις της, κυρίως για το “War Mode” που θα επιτρέπει στους παίκτες να συμμετάσχουν σε διάφορες ιστορικές μάχες του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, με διαφορετικούς στόχους κάθε φορά για την κάθε ομάδα.

Τα character classes θα αντικατασταθούν από τα Divisions, ενώ το μόνο που γνωρίζουμε επί του παρόντος είναι ότι θα χωρίζονται σε διάφορες μονάδες όπως πεζικού και θωρακισμένες.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που αναμένεται να προστεθεί στο νέο Call of Duty είναι τα “Headquarters”, ένα μέρος όπου θα μπορούν να συναντηθούν οι παίκτες μεταξύ τους, πριν ή μετά τη διάρκεια των matches. Θα μπορούσε να πει κανείς πως θυμίζει αρκετά το Tower του Destiny.

Τέλος, αποκαλύφθηκε πως τα Zombies αναμένεται να επιστρέψουν στο νέο κεφάλαιο της σειράς, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω mode, εκτός της άνωθεν φωτογραφίας.

 

Διάβασε ακόμη

Το “NBA Playgrounds” είναι το σύγχρονο “NBA Jam” που λάτρεψες

Η νέα οθόνη της Samsung είναι ο παράδεισος του gamer

8 εκπληκτικά τρικ για να βγάζεις μαγικές φωτογραφίες

Total
51
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive