Έχοντας μπροστά σου (ακόμα) πολύ δρόμο μέχρι να πας σε όλες εκείνες τις συναυλίες που έχεις επιλέξει για φέτος το καλοκαίρι, θα πρέπει να θυμάσαι πως υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που θα πρέπει (οπωσδήποτε) να έχεις μαζί σου. Είτε λοιπόν τα γούστα σου κυμαίνονται ανάμεσα σε Muse ή Scorpions, είτε ανάμεσα σε κάτι ελληνικό έντεχνο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

(Μικρό) σακίδιο πλάτης/στήθους

Eίναι απαραίτητο για όλα τα πράγματα που θα χρειαστείς μαζί σου. Από κινητό, τσιγάρα και εισιτήρια μέχρι την φωτογραφική σου μηχανή και όσα τυχόν αγοράσεις εκεί που θα πας. Για αυτό, μην κάνεις το λάθος να τα βάλεις όλα στις τσέπες του τζιν σου.

Πορτοφόλι 

18783456ee3a199d9dd28dcb7322bcf7

Πολλοί θεωρούν ότι είναι καλύτερο να μην πάρουν μαζί τους πορτοφόλι και να έχουν απλώς τα απαραίτητα χρήματα στην τσέπη τους. Ωστόσο, δεν ξέρεις (ποτέ) τι μπορεί να συμβεί. Εκτός αυτού ανάμεσα σε τόσο κόσμο, τα χρήματα που θα έχεις “χύμα” στην τσέπη είναι πολύ πιθανό να σου πέσουν και να χαθούν. Παρ΄όλα αυτά, καλό είναι να μην έχεις μαζί σου πιστωτική κάρτα, χρεωστική, δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα και γενικά κάθε αντικείμενο αξίας.

 Νερό

Τους λόγους τούς ξέρεις πολύ καλά. Δεν γίνεται κάθε φορά να περιμένεις να περάσεις ένα ολόκληρο πλήθος για να πας να αγοράσεις στην άλλη άκρη που θα βρίσκεται το μπαρ ή η καντίνα νερό. Οπότε φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό οπωσδήποτε. Στο φινάλε, μπορεί να μην το χρειαστείς εσύ αλλά κάποιος από την παρέα.

Φωτογραφική μηχανή 

Δεν γίνεται να μην απαθανατίσεις με την κάμερα αυτές τις στιγμές live. Tόσο απλά. Με το κινητό δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive