Αυτό το καλοκαίρι θέλεις όσο ποτέ άλλοτε να το σκάσεις από την Αθήνα (ή από οπουδήποτε αλλού βρίσκεσαι). Μετά απ’ όσα έχεις τραβήξει- ή μάλλον σου έχουν προκαλέσει- θέλεις να πας διακοπές, να βρεθείς σε μία παραλία και να τα αφήσεις όλα πίσω. ‘Έστω για λίγο, γιατί θα ξαναγυρίσεις στα συνηθισμένα.

Μήπως, όμως, θα πρέπει να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου; Βλέπεις και μόνος σου ότι το κλίμα δεν σε σηκώνει και ιδιαίτερα. Έκανες μεγάλη υπομονή, αλλά πλέον έχεις φτάσει σε τέλμα.

‘Οπως έχουν γίνει τα πράγματα στην χώρα που λέγεται Ελλάδα κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει χείρα βοηθείας. Θα πρέπει να σηκώσεις μόνος σου το κεφάλι και να ξεκινήσεις πιο δυνατά.

Μόνο έτσι θα έχεις ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό φρόντισε να περάσεις αυτό το καλοκαίρι όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις πολλά να σκεφτείς και άλλα τόσα να κάνεις όταν θα γυρίσεις. Γιατί όταν επιστρέψεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Πάρε το έτερον ήμισυ ή τους φίλους σου, κάνε τα μπάνια σου, χαλάρωσε, άδειασε το μυαλό σου και όταν έρθει εκείνη η ώρα να κάνεις το μεγάλο comeback, να είσαι γεμάτος από ψυχικά αποθέματα.

Οργανώσου, κάνε τα πλάνα σου, αλλά με μέτρο. Οι περίπου δύο μήνες που μας απομένουν μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, είναι αρκετοί για να τα κάνεις όλα.

Μην είσαι οκνηρός. Μη λες “έχει ο Θεός”. Μην προσπαθείς να καλύψεις τα κενά σου με ψέμματα.

Να είσαι πανέτοιμος για όλα και θα δεις ότι όλοι αυτοί που σε εμποδίζουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, θα κάνουν πέρα.

 

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive