Ο Έλληνας εφοπλιστής, Σταύρος Νιάρχος είχε πάντοτε στο πλευρό του δυναμικές και εντυπωσιακές γυναίκες.

Με την Ευγενία απέκτησε 4 παιδιά και έμειναν μαζί 23 χρόνια. Τον Μάιο του 1970 η Ευγενία βρέθηκε νεκρή στο νησί της οικογένειας Νιάρχου στην Σπετσοπούλα. Ο μυστηριώδης θάνατός της προκάλεσε πλήθος δημοσιευμάτων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, στο σώμα της υπήρχαν σημάδια πάλης και μώλωπες, ωστόσο το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα ανέφερε ότι πέθανε από υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών και η υπόθεση έκλεισε.

                                                            Σταύρος Νιάρχος και Ευγενία Λιβανού 

Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, ο Σταύρος Νιάρχος, παντρεύτηκε την αδερφή της, Τίνα Λιβανού, η οποία λέγεται ότι ήταν ο μεγάλος ερωτάς του. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. Το 1973 η Τίνα Λιβανού έχασε τον μοναχογιό της, Αλέξανδρο, βυθίστηκε στο πένθος και το 1974 πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

                                                    Σταύρος Νιάρχος και Τίνα Λιβανού

Επόμενη σύντροφός του Σταύρου Νιάρχου ήταν η πρώην σύζυγος του αδελφού του βασιλιά Χουσέιν, η πανέμορφη Firyal της Ιορδανίας. Το 1978 πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, και άρχισε να ζει μια κοσμική ζωή. Σε μια δημοπρασία του οίκου Christies στη Νέα Υόρκη γνώρισε τον Έλληνα Κροίσο.

                                                                         Πριγκίπισσα Firyal της Ιορδανίας

Ο Νιάρχος τη φλέρταρε, στέλνοντάς της πανάκριβα δώρα. Αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, τελικά έκαναν σχέση και υπήρξαν ιδιαίτερα αγαπημένοι. Ζούσαν σε πολυτελή διαμερίσματα στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη και περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνοντας σε ιπποδρομίες και αγοράζοντας πανάκριβα έργα τέχνης. Ο Σταύρος Νιάρχος διέθετε πλούσια συλλογή έργων τέχνης και μαζί με τη Firyal συμμετείχαν σε γνωστές δημοπρασίες.

Λέγεται ότι ο Νιάρχος της έδινε εκατομμύρια δολάρια για να απολαμβάνει ταξίδια και να ικανοποιεί τα ακριβά της γούστα, και ότι της είχε χαρίσει διαμερίσματα στο Λονδίνο και στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τις φήμες, η σχέση τους τελείωσε ξαφνικά, όταν ο Νιάρχος της έστειλε γράμμα στο οποίο της έγραφε “It’s over”….

 

Πηγή

 

Total
57
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*