Σίγουρα μια προσεγμένη εμφάνιση είναι αυτή η οποία θα τραβήξει την προσοχή μια γυναίκας αλλά η αλήθεια πως μόνο αυτό δεν φτάνει.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες οι οποίες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε κάνουν και την διαφορά.

Μια από αυτήν λοιπόν είναι το αστραφτερό και υγιές χαμόγελο!

Αν δεν ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη και πάνω απ όλα σωστή ρουτίνα περιποίησης στοματικής υγιεινής ευχόμαστε τα παρακάτω βήματα να σου λύσουν τα χέρια αρκεί να την ακολουθείς καθημερινά.

Οδοντόβουρτσα

Στην αγορά η αλήθεια είναι πως μπορείς να βρεις αρκετές οδοντόβουρτσες από πολλές και διάφορες εταιρείες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ηλεκτρική παρά χειροκίνητη! Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καθαρίζει πολύ καλύτερα τα δόντια και τα αποτελέσματα είναι πιο ορατά. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι πως πρέπει να αλλάζεις βουρτσάκι ή οδοντόβουρτσα κάθε 2 μήνες!

Οδοντόκρεμα

Επέλεξε μια η οποία να καλύπτει τις ανάγκες σου (πχ. ευαίσθητα ούλα). Αν από την άλλη δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα αυτό που σου προτείνουμε είναι να εφοδιαστείς με οδοντόκρεμες οι οποίες είναι λευκαντικές!

Στοματικό διάλυμα

Το στοματικό διάλυμα βοηθάει αρκετά στο να διατηρήσεις καθαρά τα δόντια σου αλλά και την αναπνοή σου. Μην ξεχνάς επομένως να το καταναλώνεις μετά από κάθε βούρτσισμα ή ακόμη και μετά από κάποιο γεύμα στο οποίο αργότερα δεν θα έχεις την πολυτέλεια να βουρτσίσεις τα δόντια σου.

Οδοντίατρος

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το κυριότερο και το πιο σημαντικό για να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε αναφέρει. Καλό είναι επίσης να βάλεις στο πρόγραμμα σου την επίσκεψη στον οδοντίατρο κάθε 6 μήνες είτε για καθαρισμό ή για οτιδήποτε άλλο προκύψει έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η οδοντοστοιχία σου!

Total
18
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*