Περί ανδρός… Δεν ξέρω αν σε κεντρίζει ο τίτλος, αλλά αυτός μου άρεσε, αυτόν έβαλα.

Ίσως θα περίμενες να σου γράψω σικάτη εισαγωγή για να σου δείξω ότι είμαι ψαγμένος και ότι έχω ζήσει πρωτόγνωρα πράγματα. Καταστάσεις που κανένας άνδρας δεν έχει ζήσει και να σου αποδείξω ότι έχεις να κάνεις πολλά ακόμη στη ζωή σου.

Πιθανότατα να σου πέταγα και καμιά ατάκα του Μπουκόφσκι ή, του Καμύ μόνο και μόνο για να με χαρακτηρίσεις γνώστη των πάντων και πολυδιαβασμένο τυπά.

Γύρω σου θα δεις πολλούς τέτοιους, που το μόνο που θέλουν είναι να αυτοθαυμάζονται και να τα θεωρούν όλα δεδομένα. Μόνο που φίλε μου τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα παλέψεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό να το θυμάσαι.

Ξέρεις πολύ καλά ότι αν θέλεις να αποκτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι θα πρέπει να απλά… να το κάνεις. ‘Οπως κι εγώ άλλωστε. ‘Ολοι μας!

Από μένα μην περιμένεις συμβουλές ζωής. Μην περιμένεις έτοιμες λύσεις και αποφθέγματα που θα σε κάνουν να βαδίσεις πάνω σ’ αυτά μέχρι να φτάσεις τα 80.

Απλώς θα πω τη γνώμη μου. Αν θέλεις την διαβάζεις, αν θέλεις περνάς παρακάτω…

Να ξέρεις ότι μόνο εσύ ορίζεις τον εαυτό σου. Κανένας δεν μπορεί να σε καθοδηγήσει. Αυτό γίνεται μόνο αν εσύ το επιθυμείς.

Κι επειδή φίλε μου είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Μην χάνεσαι στα πρότυπα που σου δίνονται, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μας ταιριάζουν. Απλώς προσπαθούν να μας περάσουν ιδέες και τρόπους ζωής που απέχουν πολύ από την καθημερινότητά μας.

Να είσαι απλός, έτοιμος για όλα και χωρίς καμία έπαρση.

Κι εγώ μαζί σου…

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive