Μπορεί ο Jame Bond να είναι η πιο εμβληματική φιγούρα που επηρέασε χιλιάδες άντρες στο στιλ τους, τόσο από τον “παλιό” Sean Connery όσο και από τον “νέο” Daniel Craig, όμως υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που έλαμψαν με την παρουσία τους, αλλά και τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις. Το Men Exclusive σού παρουσιάζει 10… πράκτορες του Hollywood που σίγουρα θα ζηλέψεις:

10. Sean Connery – Goldfinger 

mtm4odk2odgymjy4mtiwndez

Σε όλες τις ταινίες του ο Sean Connery δίνει μαθήματα στιλ, αλλά η πιο χαρακτηριστική του είναι το Goldfinger. Kανένας δεν έχει φορέσει καλύτερα το λευκό dinner jacket από τον 007.

9. Michael Caine – The Ipcress File

mtm4odk2mzy2odcymdq0odk0

O Caine, ως Βρετανός πράκτορας Harry Palmer, στις ταινίες του Len Deighton μάς επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ώστε ο επόμενος της λίστας να είναι ο…

8. Colin Firth – Kingsman: The Secret Service

mtm4odk2nti4ndcwmtg5nda2

Οι ομοιότητες με τον Michael Caine είναι πολλές και ο Colin Firth στη συγκεκριμένη ταινία χειρίζεται την γράβατα του τόσο άψογα, όσο και το όπλο του.

7. Cary Grant – Notorious

mtm4odk2nty4ndy3mdcymzq5

Ο Cary Grant, στη συγκεκριμένη ταινία του Alfred Hitchcock, έχει την ικανότητα να φορέσει το σμόκιν τόσο τέλεια, που δεν θα μπορούσες να τον φανταστείς με άλλο ρούχο.

6. Henry Cavil – The Man From UNCLE 

mtm4odk2nzq1mdk3njaymzk4

Τα κοστούμια του Henry Cavil, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τον διάσημο Βρετανό ράφτη Timothy Everest, κλέβουν την παράσταση στην ταινία. Θα πρέπει να παρακολουθήσουμε πολλές φορές τις σκηνές για να χορτάσουμε τόσο στιλ.

5. Robert Reford – Three Days Of The Condor

mtm4odk2otexmju5mtq5njyy

Ως Joe Turner, ένας αναλυτής της CIA, o Robert Redford κάνει θραύση με τα aviator γυαλιά του, τα παλτό σε στιλ “peacoat” και τα tweed jackets. Και να φανταστείς ότι ήταν το 1974.

4. Daniel Craig – Spectre

Daniel Craig;Javier Bardem

Φυσικά σε όλες τις ταινίες Jame Bond που έχει πρωταγωνιστήσει ο Daniel Craig είναι φανταστικός, αλλά προτιμούμε το Spectre και ο λόγος είναι εμφανέστατος στην παραπάνω φωτογραφία.

3. Gary Oldman – Tinker, Tailor, Soldier, Spy

mtm4odk3mtc1njy4mdczodiy

Σε αυτό το αριστούργημα του Alec Guiness, o Gary Oldman στον ρόλο του George Smiley μάς αποδεικνύει περίτρανα τι σημαίνει στιλ. Από τα δερμάτινα γάντια μέχρι τα γυαλιά παίρνει επάξια το ‘Οσκαρ.

2. Paul Newman – Torn Curtain

mtm4odk2njgwmtm2mjiymdq1

Το Torn Curtain είναι μία από τις λιγότερο δημοφιλείς ταινίες του Alfred Hitchcock και ο Paul Newman σού δίνει μαθήματα τόσο μέσα από τα διαχρονικά κοστούμια του, όσο και από τις μονόχρωμες (και all time classic) γραβάτες του.

1. Robert De Niro – Ronin

mtm4odk2otc1njgznju5mtay

O De Niro, σε αυτή την ταινία, θυμίζει πολύ τον Steve McQueen στο Bullit. Τα κασμιρένια ζιβάγκο κάνουν την διαφορά από την αρχή ως το τέλος.

 

Δες ΕΔΩ 5 ρούχα που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου

Δες ΕΔΩ 10 κανόνες για να δείχνεις ωραίος στο κοστούμι σου

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive