‘Οταν έπαιζες μικρός με τα αυτοκινητάκια σου δεν φανταζόσουν ποτέ ότι αυτά τα παιχνίδια θα ήταν κάποτε πραγματικά. ‘Ετσι σκέφτηκε και η Chevrolet και αναμένεται να βγάλει μέσα στην χρονιά στην παραγωγή ένα αυτοκίνητο 0 σύμβολο των παιδικών σου χρόνων.

Η έκδοση Camaro Copo και Hot Wheels είναι προ των πυλών…

Η 50th Anniversary έκδοση της Camaro για αγώνες dragster θα βγει σε μόλις 69 μονάδες στη παραγωγή και θα προσφέρεται με τον 6,2-λίτρων V8 LT1 κινητήρα, με τον 7,0-λίτρων V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα και με τον κομπρεσοράτο V8 5,7-λίτρων.

Και οι τρεις κινητήρες χρησιμοποιούν ένα ATI TH400 τριτάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το αυτοκίνητο να κάνει το 400άρι σε περίπου 8 δευτερόλεπτα, όταν εξοπλίζεται με τον κομπρεσοράτο V8 5,7-λίτρων κινητήρα.

Το πακέτο Hot Wheels για την Camaro προσφέρεται τόσο στις coupe και convertible, όσο και στις COPO Camaro. Οι Camaro που αντλούν έμπνευση από τα διάσημα Hot Wheels είναι βαμμένες σε πορτοκαλί χρώμα με αγωνιστικές λωρίδες, φέρουν ζάντες 20″, ειδικά λογότυπα Hot Wheels, πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, πορτοκαλί επενδύσεις, πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας και εδικά λογότυπα

Δες τις φωτογραφίες:

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*