Όσο τα γένια παραμένουν στη μόδα, δεν έχεις κανέναν λόγο να μην συνεχίζεις να ακολουθείς και εσύ με τη σειρά σου αυτό το μοτίβο. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όμως, είναι το στιλ που επιλέγεις να ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα προσώπου σου.

Αν παρ΄όλα αυτά δεν είσαι σίγουρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα ορισμένων διάσημων ανδρών, να αντιγράψεις το στιλ τους και να το κάνεις κατά κάποιον τρόπο “δικό” σου.

Chris Pratt

Ο Chris Pratt έχει ίσως τα πιο… cool γένια. Αν θέλεις να αντιγράψεις το στιλ του, άφησε τα να μεγαλώσουν σε ένα νορμάλ -ή και ελάχιστα παραπάνω- μέγεθος και έπειτα τρίμαρέ τα γύρω από το λαιμό, κρατώντας τα λίγο πιο κοντά σε σχέση με το μέγεθος που έχουν τα μαλλιά σου.

Leonardo Di Caprio

Για να πετύχεις το στιλ του Di Caprio, πρέπει να τριμάρεις τα γένια σου ψηλά στο μάγουλο και να αφήσεις τα υπόλοιπα να μακρύνουν στο ύψος του σαγονιού. Το υπόλοιπο μούσι περιποιήσου το στην υψηλή σκάλα της ξυριστικής σου μηχανής.

Ryan Reynolds

Μια άλλη εκδοχή του “5 o’clock shadow style” (δηλαδή τα γένια δύο ημερών), κάνει πετυχημένα ο Ryan Reynolds, ο οποίος τα αφήνει να μακρύνουν για αρκετές ακόμα μέρες, χωρίς να τα τριμάρει ιδιαίτερα. Αν όμως δεν θέλεις να έχεις πολλά γένια στο λαιμό σου, μπορείς με την ηλεκτρική μηχανή (ή με το ξυραφάκι) να καθαρίσεις τα περιττά γένια.

Jon Hamm

Έχοντας ένα πλήρως καλλιεργημένο μούσι, ο Jon Hamm πετυχαίνει το απόλυτο look για φέτος το καλοκαίρι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι γένια παντού, από το πηγούνι, γύρω από το στόμα και μέχρι τις φαβορίτες και τα μαλλιά.

Bradley Cooper

Για να πετύχεις  αυτό το -αρκετά ενδιαφέρον- style του Bradley Cooper, χρειάζεται να αφήσεις πρώτα το μούσι σου να μεγαλώσει και έπειτα να ξυρίσεις τις πλευρές μέχρι τα γένια να βγαίνουν παχιά και εμφανή. Μετά αυτό που χρειάζεται φυσικά είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν…

David Beckham

Αν διαθέτεις γένια που βγαίνουν αρκετά σκληρά και μακριά, ακολούθησε το παράδειγμα του Beckham. Άφησέ τα να μεγαλώσουν παντού, γύρω από το λαιμό σου και το πηγούνι. Μην σταματήσεις να τα μακραίνεις, μέχρι κάποιος να σου πει να σταματήσεις.

Keanu Reeves

Αν θέλεις μια παρόμοια γενειάδα με του Keanu Reeves, θα πρέπει τα γένια σου να μην συναντιούνται με τα μαλλιά σου (κοινώς να έχεις καρέ ή έστω κάπως μακριά μαλλιά). Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα αφήσεις να μεγαλώσουν μακριά και με φυσικό τρόπο όσο καλύτερα μπορείς και να τα αφήσεις να καλύψουν μεγάλο μέρος του προσώπου σου. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να δείχνεις… arty και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*