Τέρμα οι δικαιολογίες. Κάψε λίπος όπου κι αν είσαι με το παρακάτω πρόγραμμα προπόνησης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Κανένας

ΣΤΟΧΟΣ: Κάψιμο λίπους

ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ: 248

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ… αύξηση του μεταβολισμού. Μπορείς να την κάνεις σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεσαι, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει εγγραφή σε γυμναστήριο.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: 18 ΛΕΠΤΑ

ΠΩΣ θΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Εκτέλεσε 50 επαναλήψεις από κάθε άσκηση όσο πιο γρήγορα μπορείς χωρίς ξεκούραση. Δεν χρειάζεται να κάνεις όλες τις επαναλήψεις μαζί. Κάνε 20 κάμψεις, μετά κάνε 50 κοιλιακούς και μετά ξανακάνε κάμψεις. Ολοκλήρωσε 3 κύκλους με 2 λεπτά ξεκούραση ανάμεσά τους.

Κάμψεις

Ισορρόπησε το σώμα σε τεντωμένα χέρια και πόδια. Το σώμα να είναι σε ευθεία γραμμή. Χαμήλωσε το κορμό μέχρι το στήθος να φτάσει πολύ κοντά στο πάτωμα. Στη συνέχεια σπρώξε το σώμα ψηλά, ώστε να έρθει στην αρχική θέση.

Κίνηση Ορειβάτη

Λάβε την κλασική θέση για κάμψεις. Από εκείνη τη θέση λύγισε το ένα γόνατο, ώστε να το φέρεις κοντά στο στήθος. Επανεφερέ το στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

Ροκανίσματα

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα, τα πέλματα να ακουμπάνε στο πάτωμα και τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σήκωσε το κορμό ψηλά μέχρι να ξεκολλήσουν οι ωμοπλάτες από το πάτωμα. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση.

Jacks με ‘Αλμα

Στάσου όρθιος με τα χέρια κολλητά στο πλάι και τα πόδια τεντωμένα και κλειστά. Με ένα μικρό άλμα άνοιξε τα πόδια και φέρε τα χέρια στο πλάι και πάνω από το κεφάλι τεντωμένα. Με άλλο ένα μικρό άλμα κλείσε τα πόδια κι επέστρεψε στην αρχική θέση.

Ελεύθερο Κάθισμα

Στάσου όρθιος με τα χέρια τεντωμένα μπροστά από το στήθος και τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Λύγισε τα γόνατα μέχρι οι γλουτοί να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα. Η πλάτη να είναι σε ευθεία γραμμή. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση.

Η αύξηση του μεταβολισμού σου εξαρτάται από το πόσους μυς μπορείς να ενεργοποιήσεις και πόσο σκληρά μπορείς να τους γυμνάσεις.

Πηγή

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*