Στο παρελθόν οι σχέσεις ήταν πιο ρομαντικές, ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Οι καιροί έχουν αλλάξει και σήμερα όλα γίνονται πιο βιαστικά, όμως οι γυναίκες είναι φύσιν ρομαντικές και σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από έναν άνδρα που θα ακολουθήσει τις 8 παρακάτω συμβουλές της παλιάς σχολής σε ένα ραντεβού.

Πέρνα να την πάρεις από το σπίτι της

Σίγουρα έχεις δει στις παλιές ταινίες ότι πριν το ραντεβού, ο άνδρας περνά από το σπίτι της κοπέλας για να την παραλάβει και να πάνε μαζί στον προορισμό τους. Είναι κάτι που δε γίνεται σήμερα, όμως αν της το προτείνεις σίγουρα θα εντυπωσιαστεί.

 Κλείσε το κινητό σου στο ραντεβού

Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα απ’ το να είσαι σε ραντεβού με μια γυναίκα και να ασχολείσαι με το κινητό σου. Δε σου προτείνουμε απλά να το βάλεις στο αθόρυβο, αλλά να το κλείσεις και να το ξεχάσεις στο βάθος της τσέπης σου. Η συνοδός σου θα το εκτιμήσει.

 Ξέχνα τα social media και επικεντρώσου στην άμεση επαφή

Αν σκοπεύεις να της ζητήσεις ραντεβού, ξέχνα το διαδικτυακό φλερτ και πάρε την τηλέφωνο (ή από κοντά, εάν βρίσκεστε σε κοινή παρέα). Θα κάνεις τη διαφορά, αφού σήμερα όλα γίνονται μέσω facebook και έχει χαθεί η μαγεία της αμεσότητας.

 Μην κάνεις κίνηση για σεξ

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να πάρεις ιδέες για ένα πιο ρομαντικό ραντεβού, με νότες αλά παλαιά. Είναι αυτονόητο ότι δε θα κάνεις καμία κίνηση για σεξ ή απλή φάση, γιατί θα χαθεί η ρομαντικότητα και όλη η προσπάθεια σου θα πάει χαμένη. Το φιλί φυσικά και επιτρέπεται, αλλά μόνο αν η συνοδός σου δώσει το πράσινο φως.

 Να είσαι ξεκάθαρος

Ένας gentleman δεν παραμυθιάζει ποτέ τη συνοδό του. Υπάρχει περίπτωση να συνειδητοποιήσεις στο ραντεβού ότι δεν ταιριάζετε και ότι δε σου αρέσει τόσο. Δεν μπορεί να σε καταδικάσει γι’ αυτό, αλλά κι εσύ οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει λόγος να της πεις ότι θα την πάρεις τηλέφωνο, εάν ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το κάνεις.

 Κέρασέ την 

Στο πρώτο ραντεβού ο άνδρας πρέπει να κεράσει τη συνοδό του, ακόμα και αν δεν του αρέσει τόσο. Είναι δείγμα ευγένειας και αποδεικνύεις ότι είσαι κύριος.

 Χορέψτε

Αν και ένα κλαμπ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για το πρώτο ραντεβού, σε ένα από τα επόμενα μπορείτε να βρεθείτε για να πάτε για χορό. Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης και είναι κάτι που θα της αρέσει, ειδικά εάν σου έχει πει ότι της αρέσει ο χορός.

 Ντύσου ευπρεπώς

Το να φορέσεις κοστούμι σε ένα απλό ραντεβού είναι υπερβολή, πρέπει όμως να προσέξεις το ντύσιμό σου, να είσαι καθαρός και να μη μοιάζεις λες και πας στο γυμναστήριο. Φόρεσε το καλό σου τζιν και ένα πουκάμισο με μια πόλο μπλούζα από πάνω. Απλό, casual και κομψό. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι καθαρός, φρεσκολουσμένος και περιποιημένος.

Διάβασε ακόμα 

10 κινήσεις για να της δείξεις ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της

6+1 μέρη για να γνωρίσεις ωραίες γυναίκες (εκτός από μπαρ)

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνει για σένα (Mέρος 2ο)

Total
40
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*