Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μία παρεξήγηση στη συμπεριφορά των περισσότερων αντρών…

To να είσαι “ιππότης” σε μία γυναίκα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσκοπείς σε σχέση ή, σε σεξ. Αυτό είναι λάθος και πρέπει να το σταματήσεις.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αντρών που αλλάζουν τη συμπεριφορά τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα μάτια του αντίθετου φύλου.

Λάθος κύριοι!

Ο “ιπποτισμός” είναι τρόπος ζωής. Είναι αυτός που ξεχωρίζει τους άντρες από τους gentlemen.

Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης, όχι μόνο σε μία γυναίκα που βλέπεις ερωτικά, αλλά σε μία γυναίκα – φίλη, αλλά και σε μέλη της οικογένειάς σου.

To Men Exclusive σού παρουσιάζει 5 τρόπους για να γίνεις ένας “ιππότης – gentleman”:

 Πόρτες/Θέσεις/Jackets/Ομπρέλες

Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα να κάνεις. Το να δώσεις το jacket σου στη γυναίκα που κρυώνει ή, να της προσφέρεις τη θέση σου για να κάτσει δεν είναι καμιά αγγαρεία. Είναι τρόπος ζωής και πρέπει να τον ακολουθήσεις.

Αν δεν το έχεις με τις ατάκες, ένας καλός τρόπος για να δείξεις τον χαρακτήρα σου είναι να προσφερθείς να ανοίξεις την πόρτα σε μία κυρία ή, να της κρατήσεις την ομπρέλα όταν βρέχει. Απλά πράγματα!

Κανόνες ευγένειας στο τραπέζι

Το ποτήρι της άδειασε. Γέμισέ το! Ο σερβιτόρος καθαρίζει το τραπέζι, αλλά εκείνη δεν έχει τελειώσει. Σταμάτησέ τον! Το φαγητό σου έχει έρθει, αλλά όχι εκείνης, περίμενέ την!

Αυτοί οι απλοί κανόνες ευγένειας στο τραπέζι είναι must στους κανόνες συμπεριφοράς ενός gentleman. Γίνε ο άντρας που θα προσέξει μία γυναίκα και θυμίσου να πληρώσεις και τον λογαριασμό.

Κλείσε το κινητό σου

‘Οταν πίνετε μερικά ποτά ή, τον καφέ σας καλύτερα κλείσε το κινητό σου. Δώσε της την απαιτούμενη προσοχή και μην αφήνεις τίποτα να σας διακόψει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι υπάρχει και ζωή εκτός από την τεχνολογία. Αν αποτύχεις σ’ αυτό, τότε οδεύεις προς την περίπτωση friendzone.

Θυμίσου κάτι συγκεκριμένο

Η αδερφή σου έχει συνέντευξη για δουλειά, η φίλη σου έχει ραντεβού με τον γιατρό της, η κοπέλα σου έχει μία σημαντική συνάντηση στη δουλειά. ‘Οσο και περιττό να σου φαίνεται αυτό, πάρε ένα τηλέφωνο ή, στείλε ένα μήνυμα και θύμισέ τους το. Πίστεψέ μας παίρνεις πόντους…

Στείλε λουλούδια όταν δεν το περιμένει

Η αξία το να της στείλεις λουλούδια το μεσημέρι, εκεί που δεν το περιμένει, είναι ανεκτίμητη. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το κοστολογήσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνει ότι είσαι ένας άντρας με αρετές. Αυτό δεν αποτυγχάνει ποτέ, άσχετα αν στις μέρες μας θεωρείται ντεμοντέ. Οι γυναίκες δεν έχουν συνηθίσει πλέον τέτοιες κινήσεις, αλλά όταν γίνονται ενθουσιάζονται.

Total
28
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*