5 κινήσεις – ματ που θα σου εξασφαλίσουν το… δεύτερο ραντεβού

Η ιστορία αναφέρει ότι το να καταφέρεις να πάρεις το πολυπόθητο “ναι” για το πρώτο ραντεβού είναι κάτι πολύ δύσκολο στο ερωτικό παιχνίδι.

Αλλά αν το καλοσκεφτείς το να καταφέρεις να εξασφαλίσεις το δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Το να προσκαλέσεις τη γυναίκα για έναν καφέ ή, για φαγητό είναι κάτι που μπορεί να γίνει κι αυτό γιατί και η άλλη πλευρά το βλέπει σαν πρόκληση. Για να ξαναβγείς μαζί της, όμως, θα πρέπει να της δείξεις ότι “το ‘χεις” και ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Το Men Exclusive σου αποκαλύπτει 5 κινήσεις – ματ για να σου πει το “ναι” και στο δεύτερο ραντεβού.

Αυτό δεν θέλεις άλλωστε;

Οργάνωσε ένα σχέδιο και μείνε σ’ αυτό

Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Σταμάτα να ακολουθείς τις τεχνικές του παρελθόντος (να το παίζεις σκληρός, ξερόλας, το να αργείς στο ραντεβού για να της δείξεις ότι δεν πολυενδιαφέρεσαι και όλα αυτά που τα έκαναν οι άντρες πριν από 30 χρόνια). Επίλεξε ένα μέρος στο να της είναι εύκολο να έρθει και φρόντισε να είσαι λιτός και ευχάριστος.

Ρώτα. ‘Ακου. Ρώτα περισσότερα

Απλό και αποτελεσματικό. Δεν την ενδιαφέρει να μάθει από τόσο νωρίς ό,τι συναρπαστικό έχεις περάσει στη ζωή σου. Τα εκπληκτικά ταξίδια που έχεις κάνει ή, διάφορες στιγμές της ζωής σου που σε συγκλόνισαν. Αυτά μπορεί να τα μάθει στο μέλλον. Στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει εκείνη. Δώσε της χώρο να μιλήσει. ‘Ακουσέ την. Δώστης την πρέπουσα προσοχή και ρώτησέ την περισσότερα. Αυτό δείχνει ενδιαφέρον.

Μην παρασύρεσαι

Ok, βρήκες τον άνθρωπο που μπορείς να μοιραστείς κάποια πράγματα μαζί του. Τι σου αρέσει περισσότερο, αν έχεις εμμονή με το ποδόσφαιρο, τα αυτοκίνητα κτλ. Μην βιάζεσαι, όμως και μην παρασύρεσαι στο να της δείξεις με πάθος τι σου αρέσει περισσότερο. Της δείχνεις έναν άντρα που δεν έχει τον έλεγχο. Αυτό, φυσικά, ισχύει και για τις ερωτικές σου προθέσεις. Μην της αποκαλύπτεις από το πρώτο ραντεβού ότι θέλεις να τη ρίξεις στο κρεβάτι. Αν κάνεις κάτι τέτοιο υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Πρώτον, να “φας πόρτα” και δεύτερον να πας στο σπίτι σου και να αναρωτιέσαι τι φταίει και είσαι τόσο κάγκουρας.

Αναλαμβάνεις πλήρως τον λογαριασμό

Ακόμη και με τον κολλητό σου να είσαι και να έχετε βγει για καφέ κάποιος από τους δύο θα πει “άσε, πληρώνω εγώ”. Φαντάσου, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις όταν θα βγεις πρώτο ραντεβού με τη γυναίκα που σου αρέσει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πληρώνεις εσύ. Ακόμη και κίνηση να κάνει (που μεταξύ μας, αν κάνει κίνηση είναι καλό σημάδι για το μέλλον) εσύ ως gentleman αναλαμβάνεις πλήρως τον λογαριασμό. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ουσιαστικά, της ζητάς το δεύτερο ραντεβού

Πολλοί άντρες αργούν να αποκαλύψουν στη γυναίκα ότι τους αρέσει η παρέα της και ότι περνάνε ευχάριστα μαζί της. Αυτό είναι λάθος. Να είσαι ειλικρινής και μην παίζεις παιχνίδια που μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Εφόσον βλέπεις ότι στο πρώτο ραντεβού όλα έχουν πάει καλά ζήτα της να ξαναβρεθείτε. Δείξτης ότι πέρασες όμορφα και ότι θέλεις να το επαναλάβετε.

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*