Πράγματι μπορεί έχουν αλλάξει πολλοί κανόνες στο ανδρικό στυλ, αλλά κάποια πράγματα έχουν διαχρονική αξία και δεν αλλάζουν όσα χρόνια και αν περάσουν.

Μερικά από αυτά τα έχουμε βρει και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σας!

Η αλήθεια είναι πως η μόδα αλλάζει συνεχώς και περνάει από διάφορα στάδια τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός οποιουδήποτε σύγχρονου άνδρα.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν γίνεται να μην τηρηθούν σε μια προσεγμένη εμφάνιση και αυτά δεν αλλάζουν ποτέ.

Ποια είναι αυτά;

Ίδιο χρώμα ζώνης με παπούτσια

Όλοι μας έχουμε κάποιες προγραμματισμένες επίσημες περιστάσεις στις οποίες επιβάλλεται να φορέσουμε ένα καλό κουστούμι για να δώσουμε το παρών κάπου. Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν ο συνδυασμός της ζώνης με τα παπούτσια είναι ότι καλύτερο έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.

Τιράντες και ζώνη

Και τα δύο αξεσουάρ εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό που είναι να κρατάνε το παντελόνι σταθερό. Όταν τα φοράς μαζί καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια υπερβολή, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα δυο. Τώρα αν αναρωτιέσαι τι θα σου προτείναμε εμείς σίγουρα θα σου λέγαμε την ζώνη και αυτό για να είσαι πιο άνετος.

Αθλητικά με κοστούμι

Ένας από τους πιο τραγικούς συνδυασμούς που θα μπορούσε να φορέσει κάποιος για να πάει οπουδήποτε! Σίγουρα είναι ένας συνδυασμός που βλέπουμε συχνά σε πολλούς stars του Hollywood αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σωστά στυλιστικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στις κλασικές επιλογές που είναι σίγουρα και οι πιο safe. Πρόσεχε πώς θα ακολουθήσεις το συγκεκριμένο στυλ και που…

Συνδυασμός πολλών μοτίβων

Σίγουρα τα μοτίβα είναι μια τάση η οποία κυριαρχεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ένα συχνό λάθος το οποίο βλέπουμε είναι ότι πολλοί άνδρες συνδυάζουν πολλά μοτίβα μεταξύ τους ξεφεύγοντας έτσι από αυτά τα οποία έχουμε συνηθίσει. Εάν έχεις να πας σε μια επίσημη περίσταση προτίμησε να φορέσεις κάτι το οποίο να μην εμπεριέχει έντονα μοτίβα για να σε κολακεύει.

Total
4
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*