Όπως σάς είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι συζητήσεις επί συζητήσεων για το remake του Scarface δεν σταματούν ποτέ και όσο ο καιρός περνάει όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει στο προσκήνιο.

Με βάση όμως τις τελευταίες πληροφορίες και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Deadline.com υπάρχουν νέες εξελίξεις!

Το όνομα του σκηνοθέτη Antoine Fuqua ακούγεται πολύ έντονα- παρότι αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε να σκηνοθετήσει το εν λόγω remake- διότι ο αρχικός σκηνοθέτης David Ayer (σκηνοθέτης του Suicide Squad) δεν θα βρίσκεται τελικά στην σκηνοθεσία λόγω διαφορών.

Όσο για τον πρωταγωνιστή; Το όνομα του Diego Luna (πρωταγωνιστή του Star Wars: Rogue One) συνεχίζει να “παίζει” έντονα -όπως είχε ακουστεί ξανά- χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα επιβεβαιωμένο.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως το σκηνικό θα μεταφερθεί στο Los Angeles καταγράφοντας την πορεία μιας ομάδας μεταναστών στον εγκληματικό υπόκοσμο και πως μετά από 35 ολόκληρα χρόνια θα βγει ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες το θρυλικό remake.

Το σενάριο είναι των αδελφών Κοέν και του Terence Winter (σεναριογράφο του Scorsese), η παραγωγή είναι από την Bluegrass Films and Global Produce, ενώ όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις οδεύουν προς το τέλος.

O “Σημαδεμένος” του 1983, ήταν εξίσου remake της ταινίας του 1932 που ήταν βασισμένη στην άνοδο και την πτώση του Al Capone σε παραγωγή του Howard Hughes. Ωστόσο, o σκηνοθέτης Brian De Palma και ο σεναριογράφος Oliver Stone κατάφεραν με έναν αριστουργηματικό τρόπο να περιγράψουν τη ζωή ενός βαρόνου της κοκαΐνης με τεράστια επιτυχία.

Ο ρόλος του Al Pacino στην ταινία είναι άπιαστος και κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν θα έπαιζε με το ίδιο πάθος. Άλλωστε ο Pacino είναι ο μοναδικός που φέρει το ιδανικό προφίλ του Michael Corleone (Godfather). Δύσκολα θα μπορούσε κάποιος άλλος με το ίδιο δολοφονικό βλέμμα να πει την επική ατάκα “Say hello to my little friend” μια από τις πιο εμβληματικές φράσεις στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όταν ο Al Pacino πάντως ρωτήθηκε για το remake του Scarface, απάντησε πως του ακούγεται ενδιαφέρον και πως σε πολλές classic ταινίες είναι λογικό να γίνονται remakes…

Πάντως, η ιδέα του remake δε φαίνεται να ενθουσιάζει και πολύ τους fans και ειδικά με βάση τα νέα αυτά στοιχεία.

Το Men Exclusive πάντως, καιρό πριν, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ποιους θα ήθελε να δει στον ρόλο του Tony Montana με αφορμή το sequel. 

Επιστρέφει ο Scarface! Ποιοι είναι οι ιδανικοί για τον ρόλο του Al Pacino

Total
79
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*