Τα μαλλιά είναι ένα κομμάτι που απασχολεί πολύ τους άνδρες. Στα κοντά μαλλιά είναι πιο δύσκολο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, καθώς οι επιλογές μειώνονται όσο μειώνεται και το μήκος των μαλλιών. Βέβαια, η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει πολλά πρωτοποριακά, μοντέρνα ή και εκκεντρικά και ακραία χτενίσματα για τους άνδρες που επιθυμούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Εκτός από το προσωπικό ανδρικό γούστο όμως, μετράει και η γνώμη των γυναικών, οι οποίες είναι αυστηρές με τις ανδρικές κουπ. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 10 χτενίσματα που οι γυναίκες απεχθάνονται.

Το κούρεμα “δε γυμνάζομαι αλλά κάνω βάρη”

macklemore-960x580

Ένα από τα πιο διαδεδομένα ανδρικά κουρέματα, με ξυρισμένα τα πλαϊνά και μακρυά και ανασηκωμένα με τζελ τα μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού, με κλίση προς τα δεξιά ή αριστερά. Δεν είναι άσχημο κούρεμα, απλά οι γυναίκες το θεωρούν βαρετό και μονότονο επειδή όλο και περισσότεροι άνδρες το έχουν υιοθετήσει και έχει καταντήσει συνηθισμένο.

Η αλογοουρά

shia-labeouf-hair

Οι γυναίκες αγαπούν τις αλογοουρές μόνο στα γυναικεία κεφάλια και όχι στα ανδρικά. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, απλά τις αντιπαθούν. Και ακόμα περισσότερο αντιπαθούν τις αλογοουρές σαν του Shia LaBeouf (φωτογραφία).

Μακριά και μοιραία

jared-leto-hair-960x580

Ένα στυλ που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μόδα στα ανδρικά κουρέματα, είναι τα μακρυά και μοιραία μαλλιά. Ένας εκπρόσωπος του στυλ αυτού είναι ο νέος Joker Jared Leto. Οι γυναίκες δε το θεωρούν άσχημο κούρεμα, αλλά πολλές νευριάζουν βλέποντας τον άνδρα να έχει ομορφότερα και πιο περιποιημένα μαλλιά από εκείνες.

Το μαλλί- σκαντζόχοιρος

hard-960x580

Ένα χτένισμα που ανέτειλε στα 90s και υιοθέτησαν τα boy bands και οι έφηβοι της εποχής. Ένα χτένισμα που 20 χρόνια μετά δείχνει απλά άσχημο τόσο στα μάτια των γυναικών, όσο και των ανδρών.
Extra bad tip: το στερέωμα των μαλλιών σε όρθια στάση με τη χρήση του μισού σωληναρίου τζελ. Πιο 90s δε γίνεται.

Ράστα

david-beckham-admits-he-was-drunk-when-he-got-cornrows-308248_w1000-960x581

Ακόμα μια μόδα που έσκασε πριν από 2 περίπου δεκαετίες και πλέον αντιπροσωπεύει μόνο τους ράπερ. Για κάποιους μήνες το κούρεμα αυτό το είχε υιοθετήσει και ο David Beckham, αλλά ούτε καν γι’ αυτόν δε λειτούργησε. Σκέψου λοιπόν την αντιμετώπιση που θα είχε ένας κοινός θνητός με τέτοια μαλλιά.

The American President hair style

donald_trump_hair-960x580

Κοινώς, τα μαλλιά του Donald Trump. Το κούρεμα του νέου Προέδρου της Αμερικής είναι 3 σε 1: καλοχτενισμένη φράντζα, ίσιωμα και χαίτη. Κάτι που κανείς κομμωτής δε θα πρότεινε στον πελάτη του (ούτε το χρώμα φυσικά).

Κοντό στρατιωτικό

square-960x580

Το κοντό τετραγωνισμένο μιλιταίρ λουκ είναι αυστηρό και άσχημο στα γυναικεία μάτια. Συγκεκριμένα, το θεωρούν παλιομοδίτικο και πιστεύουν ότι δεν κολακεύει κανένα ανδρικό πρόσωπο, όσο ωραίο και να είναι. Αν πρόκειται να παρουσιαστείς στο στρατό ή το επάγγελμά σου είναι παρεμφερές, προτίμησε το κλασικό ξύρισμα, το οποίο οι γυναίκες βρίσκουν σέξυ.

Το καπελάκι

bowl-960x580

Το καπελάκι είναι χαριτωμένο κούρεμα για ένα 5χρονο αγοράκι, αλλά σίγουρα όχι για ένα σοβαρό ενήλικα. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνδρας εν έτει 2016 (προς 2017) με τέτοιο κούρεμα, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει και μας διαβάζει, ας ξέρει ότι:

1. Mοιάζει σαν να τον κουρεύει η μαμά του με τον κανόνα του μπολ

2. Φαίνεται σαν περούκα

3. Είναι σαν playmobil.

Μπριγιαντίνη

steven-segal-960x580

Απόφυγε τη χρήση ζελέ, μπριγιαντίνης και ειδών styling που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν στιλβωμένα. Οι γυναίκες το θεωρούν στημένο και άσχημο, καθώς δε μοιάζουν περιποιημένα αλλά λαδωμένα. Not sexy.

Ξυρισμένο με σχέδια

cristiano-ronaldo-pics-960x580

Το total shaved look αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, οι οποίες το βρίσκουν σέξυ και πολύ αρρενωπό. Μερικοί άνδρες όμως το εμπλουτίζουν με σχέδια ή κρυφά μηνύματα, το οποίο δείχνει αποκρουστικό. Συνήθως αυτό το look το υιοθετούν ποδοσφαιριστές, “αναγράφοντας” το σήμα της ομάδας τους και πολλοί (κυρίως νεαροί) άνδρες το αντιγράφουν. Μπορεί οι φίλοι σου να το θεωρούν trendy, οι γυναίκες όμως το απεχθάνονται.

 

Διάβασε ακόμη

Oι πιο μοντέρνες ανδρικές τάσεις του hairstyle για το 2017

Τα ιδανικά χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά

Τα καλύτερα χτενίσματα για σένα που χάνεις τα μαλλιά σου

Total
9
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive