Έλα παραδέξου το, έχεις πειραματιστεί πολλές φορές μπροστά στον καθρέφτη σου με τα μαλλιά για να βρεις το καταλληλότερο styling το οποίο να ταιριάζει με την εικόνα σου απλώς καταλλήγεις πάντα στο απλό κλασικό και κοντό κούρεμα!

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος καθώς οι περισσότεροι το ίδιο κάνουν, ένα κοντό μαλλί η αλήθεια είναι πως θέλει λιγότερη ασχολία σε σχέση με εκείνο το οποίο έχει κάποιο μάκρος ή είναι αρκετά μακρύ.

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών με κοντό μαλλί το οποίο θέλεις να εξελίξεις για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα παρακάτω σου έχουμε βρει μερικούς τρόπους χτενίσματος τους οποίους ενδεχομένως και να μην γνώριζες, οι οποίοι σίγουρα θα δώσουν μια άλλη νότα στην εμφάνιση σου.

1. Classic short hairstyle

Αρχικά αυτό που πρέπει να αναφέρουμε για το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πως ταιριάζει σε όλους τους άνδρες και τους κάνει να φαίνονται νεότεροι! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι κάποιο gel ή μια λάκ προκειμένου να σταθεροποιήσεις το styling το οποίο έχεις επιλέξει να κάνεις!

2. Slicked hairstyle

 

Εδώ σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερο μήκος στα μαλλιά σου για να μπορέσεις να κάνεις το συγκεκριμένο styling σε σχέση με το προηγούμενο! Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτό το χτένισμα σε κάνει να φαίνεσαι αρκετά πιο σοβαρός και δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο είδος τρίχας για να το εφαρμόσεις.

3. Nostalgic hairstyle

Το μόνο που χρειάζεσαι εδώ είναι επίσης κάποιο μήκος κυρίως στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου προκειμένου να σχηματιστεί μια ελαφριά φράντζα. Αν μας ρωτάς το συγκεκριμένο look ίσως και να είναι από τα πιο στυλάτα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που έχει κοντό μαλλί και που θα προτείναμε!

4. Ελαφρώς επιμελώς ατημέλητο

Για το τέλος αφήσαμε αυτό το styling το οποίο ανήκει περισσότερο σε εκείνους το οποίους κάπως βαριούνται να κάνουν τα παραπάνω! Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία που είτε βαριέσαι η έχεις αφήσει άκοπα τα μαλλιά σου για λίγο καιρό προκειμένου να βρεις το καταλληλότερο κούρεμα που να σου ταιριάζει έχουμε την καλύτερη λύση με την οποία θα ξεμπερδέψεις στο “άψε σβήσε”. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό για να βρέξεις τα χέρια σου και με δυο κινήσεις φέρνοντας τα μαλλιά προς τα πίσω έχεις τελειώσει.

Total
5
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*