Η ανδρική μόδα δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα και στα παπούτσια, καθώς ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της είναι τα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα τα κουρέματα και το styling τα οποία οι περισσότεροι άνδρες τα τελευταία χρόνια φροντίζουν αρκετά!

Σήμερα λοιπόν η ομάδα του Men Εxclusive έχουμε συλλέξει τα 3 πιο hot κουρέματα και stylings της φετινής σεζόν τα οποία σας προτείνουμε.

1. Χωρίστρα στο πλάι

Αν όχι το πιο διαχρονικό τότε σίγουρα ένα από τα πιο διαχρονικά κουρέματα το οποίο ταιριάζει σε όλους τους τύπους ανδρών ανεξαιρέτως! Ιδανικό για όποιον δεν έχει χρόνο και υπομονή να ασχοληθεί με τα μαλλιά του αρκετή ώρα. Το μόνο που θα χρειαστείς βέβαια είναι μια καλή χτένα για να κάνεις πιο έντονη την χωρίστρα σου ή ακόμη και να δώσεις όγκο!

2. Μακρύ μαλλί

Σίγουρα δεν εννοούμε το μακρύ μαλλί το οποίο φτάνει τους ώμους, αλλά εκείνο το μαλλί το οποίο έχει κάποιο μάκρος. Αυτό το hair styling είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων 2 ετών αφού διαφέρει αρκετά από τα συνηθισμένα λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως χρειάζεται αρκετή περιποίηση και ιδιαίτερη φροντίδα με προιόντα που αφορούν τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

3. Αφέλειες

Το βλέπουμε πολύ συχνά στα περισσότερα ανδρικά κεφαλιά με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον αρκετά κλασικό. Είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις καθώς δεν χρειάζεται να έχεις ίσια η σγουρά μαλλιά, το μόνο που θα χρειαστείς είναι να τα περιποιηθείς καλά λίγο πριν βγεις για να μην πετάνε σηκώνοντας τα η τραβώντας τα προς τα πίσω και να πηγαίνεις τακτικά κομμωτήριο για να παίρνεις τα πλαινά. Μια λακ και ένα καλό πιστολάκι είναι ότι ότι πρέπει για να χαρίσεις τον όγκο που χρειάζεται για να πετύχεις το styling!

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*