Πως να επιλέξεις το σωστό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Μπορεί να διανύουμε ένα από πιο τα περίεργα καλοκαίρια των τελευταίων ετών με την θερμοκρασία να ανεβοκατεβαίνει όποτε θέλει και τον καιρό να μας κάνει τον δύσκολο, αλλά είναι καλοκαίρι και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από τις καθιερωμένες μας βουτιές!

Σήμερα λοιπόν με αφορμή τα παραπάνω σκεφτήκαμε να αναφερθούμε στα μαγιό και πως να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με τον σωματότυπο σου.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε σχέδια, χρώματα κλπ. αλλά στην γραμμή η οποία θα αναδεικνύει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το σώμα σου.

Γυμνασμένοι

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που διαθέτουν ένα καλοσχηματισμένο κορμί τότε δεν έχεις να προβληματιστείς για τίποτα. Απέφυγε να επιλέξεις κάποιο μαγιό τύπου βερμούδα και επέλεξε κάποιο σορτς σε έντονα χρώματα ή και εμπριμέ!

Αδύνατος

Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν διαφέρει και πολύ από την προηγούμενη. Το μόνο σίγουρο είναι πως λόγω του σωματότυπου σου ότι και να φορέσεις θα σε κολακεύει αρκετά, είτε αυτό είναι σορτς, είτε βερμούδα.

Ένα tip που μπορούμε να σου δώσουμε προκειμένου να δώσεις λίγο όγκο στο σώμα σου είναι να επιλέξεις κάποιο μαγιό με έντονες αποχρώσεις και σχέδια.

Παχουλός προς γεμάτος

Εδώ η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Η μονοχρωμία είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι και σίγουρα θα αναδεικνύεται καλύτερα το σώμα σου. Επέλεξε σε εκείνα τα οποία είναι δετά για να το σφίγγεις εσύ όσο θέλεις και εννοείται όσο το δυνατόν πιο σκούρα γίνεται προκειμένου να σου κόβει και πόντους πόντους!

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*