Όταν είσαι ένας πράκτορας 007 που έχει αποσυρθεί, τότε είναι σίγουρο ότι έχεις “κλέψει” 3-4 ιδέες για το πώς πρέπει να ντύνεσαι.

Φυσικά, ο καιρός περνάει και η ζωή αλλάζει… Ο Pierce Brosnan, αν και έφτασε σήμερα τα 65 του χρόνια και έχει πέντε παιδιά, παραμένει γοητευτικός, κομψός και με τον αέρα του James Bond να υπάρχει σε κάθε του κίνηση.

Το στυλ αεροδρομίου είναι ένα απ’ αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο άντρας. Γιατί όταν πρόκειται να ταξιδέψεις καλείσαι να γνωρίζεις κάποια πράγματα με την εμφάνισή σου. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός προτιμά το όλο look του να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του πράκτορα.

Από τα βαμβακερά παντελόνια του, τα polo t-shirts του, τα καφέ suede παπούτσια του μέχρι και την δερμάτινη τσάντα του. Και φυσικά το αξύριστο – περιποιημένο στυλ που έχει στα γένια του έρχονται να “δέσει” άψογα με τα aviator γυαλιά του.

James Bond GIF

Ο Pierce Brosnan δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με έναν άντρα που έχει αποσυρθεί. Το κλασσικό dad – look δεν τον έχει επηρεάσει σε κανένα σημείο και σε κάθε του εμφάνιση μάς θυμίζει τον παλιό καλό πράκτορα, τότε που ακόμη και μέσα σε ένα πολεμικό αεροπλάνο έφτιαχνε τον κόμπο της γραβάτας του.

Μπορείς να δεις και μόνος σου το όλο στυλ του στις παραπάνω φωτογραφίες και να πάρεις ορισμένα μαθήματα.

Total
16
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*