Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών διοργανώνει στις 11 Μαρτίου 2018, στην Κηφισιά τον αγώνα δρόμου Kifisia Run. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και ενός χιλιομέτρου, για άτομα με ειδικές αναπηρία(ΑμεΑ) και παιδιά.

Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών και την ανάγκη ενίσχυσης της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο «Kifisia Run». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.

Το «Kifisia Run» διοργανώνεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών.

Η επίσημη παρουσίαση του αγώνα θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ΜΗΤΕΡΑ «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», παρουσία της Οργανωτικής και Τεχνικής Επιτροπής, των χορηγών, των εθελοντικών και θεσμικών φορέων που συμβάλουν στη διοργάνωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον ιστότοπο του Kifisia Run (https://www.kifisiarun.gr/) και στη σελίδα: (https://www.facebook.com/kifisiarun1).

Total
2
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*