Αντοχή, ισορροπία, δύναμη και ευλυγισία με το Kinesis Personal στα Yava

Ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα που ξεχωρίζουν στα Yava Fitness Centers και κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού, είναι το Kinesis Personal.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολυτελές μηχάνημα βιομηχανικής, ειδικό για personal training, το οποίο σας βοηθάει να αναπτύξετε τις 4 θεμελιώδεις φυσικές δεξιότητες: αντοχή, ισορροπία, δύναμη, και ευλυγισία.

Το Kinesis Personal είναι το μοναδικό όργανο γυμναστικής στο οποίο ο ασκούμενος μπορεί να εκτελεί ασκήσεις εκμεταλλευόμενος όλο το εύρος της ανθρώπινης κίνησης.

Ο συνδυασμός συμβατικής και ελαστικής αντίστασης είναι το μυστικό του Kinesis Personal για την ομαλότητα των κινήσεων και την αποφυγή τραυματισμών.

Με τη βοήθεια του προσωπικού σας γυμναστή των Υava, το Kinesis Personal σας παρέχει μια μοναδική εξάσκηση η οποία αποκαθιστά τη σωστή ισορροπία μεταξύ μυαλού και σώματος. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του αλλά και ο μοναδικός τρόπος λειτουργίας του εμπνεύστηκε από τη φύση και την επιστήμη, για να σας προσφέρει ευχάριστη και αποτελεσματική άσκηση, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό στο εύρος των κινήσεων. Το Kinesis είναι η ιδανική λύση για ένα προσωπικό πρόγραμμα, γυμναστικής και μέσα από την ευελιξία του σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων με απλές αλλά και συνδυασμένες κινήσεις.

Πώς λειτουργεί

Λειτουργεί με τροχαλίες και ένα ηλεκτρονικό σύστημα που αυξάνει την αντίσταση από το 0 μέχρι το 20. Το Kinesis Personal μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση απλών η πιο σύνθετων ασκήσεων με σκοπό τη εκγύμναση διαφορετικών μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα, την καύση θερμίδων (μέσω της ενεργοποίησης πολλών μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα) και τη βελτίωση του συντονισμού και της ισορροπίας.

Είναι απόλυτα ασφαλές και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα άσκησης. Η επιλογή του προγράμματος γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μια απλή και κατανοητή οθόνη χειρισμού.

Χρησιμοποιώντας τις τρεις λαβές στις θέσεις Α, Β και Γ, προσφέρει τρισδιάστατη προπόνηση σε περισσότερες από 200 διαφορετικές στάσεις άσκησης, που προσαρμόζονται στις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Οι βασικές ασκήσεις στο Kinesis Personal γυμνάζουν στήθος, πλάτη, κοιλιακούς και τετρακέφαλους, ενώ οι συνδυαστικές ασκήσεις απαιτούν συνέργια του συνόλου των μυών ταυτοχρόνως.

Τα πλεονεκτήματα

Το συγκεκριμένο μηχάνημα βιομηχανικής προσφέρει:

Μυική ενδυνάμωση
Στοχευμένη εκγύμναση κοιλιακών, πλάτης, χεριών, ποδιών και γλουτιαίων
Απώλεια βάρους και πόντων
Stretching
Βελτιωμένη ευλυγισία
Αυξημένη αντοχή
Συντονισμό κινήσεων
Τόνωση του σώματος
Έλεγχο της στάσης του σώματος
Έλεγχο της αναπνοής

Νέες τάσεις, νέες ιδέες, νέοι τρόποι, άλλη ματιά στον τρόπο ζωής!

 

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*