Ανέκαθεν υπήρχαν γυναίκες που δεν κάνουν σχέση από έρωτα, αλλά από (οικονομικό) συμφέρον. Ειδικά τώρα που η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να αποκατασταθούν με όσο γίνεται μεγαλύτερο όφελος.

Αν είσαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα του 2017 και ακόμα έχουν οικονομική άνεση, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα για όλους τους άνδρες ανεξαιρέτως…

Μια γυναίκα που είναι μαζί σου επειδή της προσφέρεις οικονομική ασφάλεια έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Αγοράζει αποκλειστικά ρούχα και παπούτσια μεγάλων σχεδιαστών

Παρόλο που η ίδια δεν εργάζεται, ούτε προέρχεται από ευκατάστατη  οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος της τα πληρώνει όλα αυτά. Όχι μόνο αυτό, αλλά σνομπάρει τα ρούχα από “ταπεινά” μαγαζιά. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι η καλή σου μεγαλοπιάνεται και δε συμβιβάζεται με οικονομικά ρούχα, παπούτσια, προϊόντα.

Είσαι από τους άνδρες που θέλουν να αναλαμβάνουν οικονομικά τη σύντροφό τους, ειδικά αν δεν της περισσεύουν

Αυτό έχει να κάνει με σένα και όχι με την εκάστοτε σύντροφό σου, είσαι ένας εύκολος στόχος όμως για τις γυναίκες που εκμεταλλεύονται οικονομικά τους άνδρες. Εσύ μπορεί να έχεις κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσεις την καλή σου, είσαι σίγουρος όμως ότι εκείνη απλά το δέχεται και ότι δε σε εκμεταλλεύεται; Μπορείς να το καταλάβεις, αν ενώ της προσφέρεις τα πάντα, εκείνη ζητάει συνεχώς κι άλλα. Πρόσεχε.

Σχεδιάζει το μέλλον της με βάση τα δικά σου λεφτά

Σχέδια τύπου “ανυπομονώ να παντρευτούμε και να με πας ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι” ή “μωρό μου θα μου αγοράσεις εκείνο το υπέροχο Swarovski για του Αγίου Βαλεντίνου;” είναι ενδεικτικά σχέδια μιας γυναίκας που μένει με κάποιον επειδή μπορεί να της προσφέρει πολυτέλειες.

Είναι “ντίβα” και απρόσιτη

Εμφανίζεται πάντα ντυμένη στην τρίχα, φοράει γόβες ακόμα και το πρωί, δεν την έχει δει ποτέ κανείς άβαφτη και της αρέσει να κυκλοφορεί “φορτωμένη” με δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ. Επίσης, κυκλοφορεί μόνο στις “καλές” περιοχές όπου έχει πιθανότητες να πέσει πάνω σε γνωστά πρόσωπα και δεν καταδέχεται τα απλά μπαράκια, αλλά βγαίνει μόνο για να πάει σε γνωστά club και στα μπουζούκια.

Δεν έχει κάνει ποτέ κίνηση να πληρώσει το λογαριασμό

Το θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει πάντα να πληρώνεις εσύ. Το να πληρώνεις το λογαριασμό στα πρώτα ραντεβού είναι δείγμα ευγένειας και καλών τρόπων, το να πληρώνεις το λογαριασμό ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε καθιστά κορόιδο.

Είναι αχάριστη

Τα θέλει όλα δικά της και αν μια φορά δεν της κάνεις το χατήρι, φέρνει την καταστροφή. Μπορεί να βγαίνετε καθημερινά, να κάνετε πάντα ό,τι θέλει εκείνη και αν μια μέρα δεν μπορείς επειδή άργησες στη δουλειά, φωνάζει ότι την παραμελείς, ότι δεν την αγαπάς, ότι τη βαρέθηκες κτλ. Είναι χειριστική και θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Γιατί είσαι ακόμα μαζί της;

Μια χρυσοθήρας θα σου επέτρεπε ακόμα και να την απατήσεις, αν υπήρχε οικονομικό όφελος

Αν σε φλερτάρει μια πλούσια γυναίκα και η σύντροφος σου το μάθει, μπορεί να το επιτρέψει με τον όρο να ανταμειφθείτε και οι δύο οικονομικά. Ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι καμία γυναίκα δε θα έφτανε ως εκεί.

Χρησιμοποιεί το σεξ σαν τιμωρία ή επιβράβευση

Αυτό δεν συνδέεται άμεσα με το κυνήγι της μεγάλης προίκας, είναι όμως μια ένδειξη ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει να σου προσφέρει και πολλά πέρα από την εμφάνισή της και έτσι έχει μάθει να χρησιμοποιεί το σεξ για να σε “επιβραβεύσει” όταν της κάνεις τα χατίρια ή για να σε τιμωρήσει όταν την απογοητεύεις. Αυτή είναι η άσχημη πλευρά μιας γυναίκας που έχει επίγνωση της ομορφιάς της και τη χρησιμοποιεί για να πατάει πάνω στους άλλους.

Διάβασε ακόμα

15 είδη γυναικών που πρέπει (πάση θυσία) να αποφύγεις

10 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

Oι 8 πιο συνηθισμένες φράσεις που λένε οι γυναίκες (και τι πραγματικά εννοούν)

 

Total
6
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive