Ο Bob Dylan είχε πει: “Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που σηκώνεται το πρωί, πέφτει στο κρεβάτι του το βράδυ και στο ενδιάμεσο έχει κάνει αυτά που θέλει”.

Και όλα αυτά είναι καλά, να κάνεις αυτά που θέλεις, αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να ΠΑΡΕΙΣ αυτά που θέλεις;

Για κάποιους που βρίσκονται στην κορυφή το να έχουν αυτά που επιθυμούν είναι πολύ εύκολο, αλλά για τους περισσότερους η επαγγελματική και προσωπική ευτυχία αποτελεί ένα απροσπέλαστο εμπόδιο.

Τέλος, όμως, σε όλα αυτά κύριοι…

Διάβασε παρακάτω πώς θα κερδίσεις στη ζωή αυτά που θέλεις.

Εξωτερίκευσε αυτοπεποίθηση και χάρισμα

Σε θέματα δουλειάς και προσωπικών σχέσεων χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση. Το αφεντικό σου θα δει έναν υπάλληλο που εκπέμπει σιγουριά, ενώ και οι συνάδελφοί σου θα εμπνευστούν όταν βλέπουν έναν άνθρωπο με τόσο “σταθερό βήμα”.

Βάλε μπροστά τον καλύτερο εαυτό σου, πίστεψε σε σένα και είσαι έτοιμος να περπατήσεις στα μονοπάτια της ευτυχίας.

Κάνε αυτά υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου τις επιτυχίες και τα κατορθώματά σου για να αναπτερώσεις το ηθικό σου.

Καταπολέμησε τους φόβους και τις αμφιβολίες σου και δες τη ζωή να σου προσφέρει τα καλύτερά της αγαθά.

Φτιάξε τη στάση σου

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή, που δυστυχώς ή, ευτυχώς, μετράει στη ζωή. Χρειάζονται μόλις 15 δευτερόλεπτα για να δούμε κάποια γυναίκα ρομαντικά, ενώ και στη δουλειά δεν χρειάζονται περισσότερα για να αντιμετωπίσουμε ορισμένες ανταγωνιστικές καταστάσεις.

Εκτός από το παρουσιαστικό, όμως, υπάρχει και η στάση που στεκόμαστε. Ο τρόπος, δηλαδή, που εμφανιζόμαστε μπροστά στο κοινό.

Σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά, ίσιωσε το σώμα σου και μην καμπουριάζεις. Αυτή η στάση παρουσιάζει στους άλλους ένα Alpha Male, που ξέρει τι κάνει και πώς το κάνει.

Είναι το τι βλέπει το μάτι κύριοι…

Ανάλυσε τον τόνο της φωνής σου

Γνωρίζεις πολύ καλά τον τόνο φωνής που θέλεις να έχεις. Ηχηρό, μπάσο και επίσημο.

Εκείνο τον τόνο φωνής που γοητεύει τις γυναίκες και “εκφοβίζει” τους συναδέλφους σου στη δουλειά.

Αλλά πώς καταφέρνεις να αποκτήσεις αυτή την δυνατή, αρρενωπή φωνή; Εδώ το πράγμα δυσκολεύει λίγο…

Προσπάθησε να μην “κατεβάζεις” τη φωνή σου ορισμένες οκτάβες, ειδικά όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς. Αυτό μπορεί να σου καταστρέψει τον οισοφάγο και να σου κάνει ζημιά στις φωνητικές σου χορδές. Αντίθετα, προσπάθησε να έχεις μία πιο “βαθιά” φωνή.

Ο John Kennedy, στην καθημερινή του ζωή, είχε μία “υψηλή” σε τόνο φωνή, αλλά όταν έπρεπε να βγάλει λόγο μπροστά σε χιλιάδες κόσμου,  την “κατέβαζε”, δίνοντας έτσι μία επισημότητα στην όλη περίσταση.

Βελτίωσε την εργασιακή ηθική σου

Όταν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, τότε πιθανότατα να μην προσπαθείς αρκετά. Φυσικά, ορισμένες φορές δεν βοηθούν και οι συγκυρίες, με αποτέλεσμα να έχει τον ρόλο του “θύματος”.

Αλλά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να “εξοπλίσεις” τον εαυτό σου με τα κατάλληλα εφόδια. Είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, είτε σε ένα εργασιακό project, δούλεψε σκληρά μέχρι να φτάσεις στον επιθυμητό σου στόχο.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιμάσαι αρκετά και καλά, να μην πίνεις καφέ ως βοηθητικό για να ξυπνήσεις και να κρατάς τον εαυτό σου σε εγρήγορση.

Το να βελτιώσεις την εργασιακή σου ηθική, δεν σημαίνει ότι σε αλλάζει ως άνθρωπο της ώρες που δουλεύεις, αλλά σε αλλάζει ως άνθρωπο στο σύνολο της ζωής σου.

Νιώσε την αναζωογόνηση και επένδυσε στην επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

‘Ετσι θα κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς!

 

Διάβασε ακόμη

13 πράγματα που δεν κάνουν οι διανοητικά ισχυροί άνθρωποι

10+1 κανόνες που κάθε σύγχρονος “ιππότης” πρέπει να ακολουθεί

10 χαρακτηριστικά των αυθεντικών ανδρών

Total
16
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive