Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ανδρική γκαρνταρόμπα, το οποίο αποκλείεται να λείπει. Ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που δίνουν πινελιές κομψότητας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Τι συμβαίνει όμως όταν το λευκό πουκάμισο παύει να είναι λευκό;

Και τι μπορούμε να κάνουμε για επαναφέρουμε την λευκότητα του;

Η ομάδα του Men Exclusive σού βρήκε μερικούς τρόπους, τους οποίους αν εφαρμόσεις στα λευκά σου πουκάμισα πέραν από καθαρά θα είναι και πάντα λευκά.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να δώσεις προσοχή σε αυτά που λέμε!

1. Αρώματα

Σίγουρα το άρωμα δεν μπορεί να το αποχωριστεί κανένας άνδρας όταν κανονίζει να πάει κάπου! Το λάθος που κάνουν όμως οι περισσότεροι όταν βγαίνουν με λευκό πουκάμισο είναι ότι ψεκάζονται με αρώματα την ώρα που το έχουν φορέσει, αυτή η πράξη τις περισσότερες φορές πέραν τις κίτρινες στάμπες που μπορεί να αφήσει καταστρέφει το ύφασμα.

2. Πλύσιμο

Για την διατήρηση της λευκότητας του αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πολύ απλά να το πλένεις τακτικά ακόμη και αν δεν το φοράς! Οι καταλληλότερες θερμοκρασίες είναι στους 40 με 60 βαθμούς.

3. Στεγνωτήριο

Αν κάτι πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε αυτό είναι το στεγνωτήριο, το οποίο πέραν ότι δυσκολεύει πολύ στο σιδέρωμα αφήνει κάποιες στάμπες χρώματος η οποίες καταστρέφουν το πουκάμισο.

4. Λεκές

Σε περίπτωση που λεκιαστεί με κάποιο ποτό όπως πχ. κρασί δεν πρέπει το να τρίψεις γιατί ο λεκές θα εισχωρήσει πιο βαθιά στο ύφασμα! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια χαρτοπετσέτα και να πιέσεις το λεκέ προκειμένου να απορροφηθεί ένα μέρος του.

Total
10
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*