Ακόμη και στον κόσμο των ανδρικών κοσμημάτων, τα signet δαχτυλίδια είναι η επιτομή του status.

Όπως σου είχαμε γράψει και παλαιότερα για τη νέα αυτή τάση -η οποία ήρθε για να μείνει- πρόκειται στην ουσία για δαχτυλίδια-σφραγίδα, με ρίζες ήδη από την αρχαία Αίγυπτο και την αρχαία Ελλάδα.

Χρησιμοποιούνταν για να σηματοδοτούν την εξουσία και το κύρος ενώ σφράγιζαν εμπορικές συναλλαγές. Στο σήμερα τα ιδιαίτερα αυτά κοσμήματα επανέρχονται για να εξασφαλίσουν και να σφραγίσουν το στυλ σου.

Κάντο όπως ο Robert De Niro στην ταινία Cazino…

 

Αποτέλεσμα εικόνας για robert de niro ring casino gif

Ή όπως ο Tony Montana…

Αποτέλεσμα εικόνας για tony montana gif

Mια τάση που ήρθε για να μείνει 

‘Οπως τα ριγέ κοστούμια και τα χρυσά ρολόγια. ‘Ολα αυτά επέστρεψαν και αποτελούν αυτή τη χρονική περίοδο must κομμάτια στην ανδρική γκαρνταρόμπα.

Πολλοί σχεδιαστές κοσμημάτων επαναφέρουν το κλασικό σχέδιο, που αναβαθμίζεται με μοντέρνα στοιχεία και όμορφες λεπτομέρειες να τα διακοσμούν.

Πάμε να δούμε ορισμένα είδη signet δαχτυλιδιών που κάνουν σίγουρα τη διαφορά:

Κλασσικά στρογγυλά

Είναι ευκλοφόρετα και ταιριάζουν με κάθε στυλ ντυσίματος. Σίγουρα δεν αποτελούν ένα φαντεζί κομμάτι, αλλά είναι ένα ουδέτερο είδος δαχτυλιδιού που “κολλάει” με ό,τι και να φορέσεις.

Τετράγωνα

Σίγουρα μπορείς να τετραγωνίσεις τον κύκλο. Τα συγκεκριμένα έχουν ένα ιδιαίτερο ύφος και πιθανότατα να μην είναι τόσο… αδιάφορα όσο τα στρογγυλά. Κάνουν τη διαφορά!

Με πέτρα

Οι πολύτιμες πέτρες δεν χρειάζεται να είναι ρουμπίνια ή, κάτι άλλο γυαλιστερό που μπορεί στο φως να τυφλώσει τον κόσμο. Είναι πέτρες πιο muted και μπορούν να ταιριάξουν με πιο επίοημο look.

Me “βαριές” πέτρες

Οι περισσότεροι που προτιμούν αυτό το είδος δαχτυλιδιού θέλουν να έχει πάνω και μία πολύτιμη πέτρα. Τα συγκεκριμένα με διαμάντια είναι πανάκριβα, αλλά αν θέλεις να υιοθετήσεις πάση θυσία το look “Don Corleone”, τότε καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποια online δημοπρασία.

Με σφραγίδα

Είναι ιδιαίτερα και κυκλοφορούν πολλές “μαϊμούδες” στην αγορά. Αν θέλει να αγοράσεις ένα τέτοιο δαχτυλίδι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην αγορά. Φυσικά τα εν λόγω κοσμήματα, είναι ακριβά και θα πρέπει να έχεις βαρύ πορτοφόλι για να αποκτήσεις κάτι τέτοιο.

Total
26
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*