Το Instagram είναι ένα μέσο δικτύωσης στο οποίο ανεβάζεις φωτογραφίες και ακολουθείς όποιον και όποια έχει ενδιαφέρον… photo book. Έχεις κολλήσει με μια αιθέρια ύπαρξη την οποία και ακολουθείς για να βλέπεις καθημερινά τις φωτογραφίες που ανεβάζει, εκείνη όμως δε λέει να κάνει το πολυπόθητο follow back.

To Men Exclusive σου δίνει 5 tips για να της τραβήξεις την προσοχή και γιατί όχι, να ξεκινήσει μια διαδικτυακή “σχέση” ανάμεσά σας.

Μη γίνεις ένας από το σωρό

Αν το αντικείμενο του πόθου σου έχει πάνω από 10000 followers, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Πρέπει να ξεχωρίσεις από το πλήθος των θαυμαστών της και ο τρόπος είναι να μην κάνεις το 23.276ο like σε μια προκλητική φωτογραφία της με μαγιό, αλλά να δώσεις προσοχή σε μια πιο ρομαντική φωτογραφία της ή ακόμη και σε κάποια όπου δεν απεικονίζεται η ίδια, αλλά ένα όμορφο τοπίο που απαθανάτισε. Αυτές οι φωτογραφίες έχουν συνήθως λιγότερα like, οπότε είναι πιθανό να σε προσέξει.

Κινήσου αθόρυβα

Μπαίνεις καθημερινά στο προφίλ της, ίσως και πολλές φορές την ημέρα, αλλά δεν πρέπει να αφήνεις ίχνη. Κοινώς, μην κάνεις like σε κάθε τι που ανεβάζει, ειδικά αν πρόκειται για αρκετά παλιές φωτογραφίες. Θα σε περάσει για μανιακό stalker.

Κράτα σημειώσεις

Παρακολουθώντας τις φωτογραφίες της, μπορείς να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτήν, όπως το πού συχνάζει, τις παρέες της, τι φαγητό της αρέσει και να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως. Πχ, μπορείς να αρχίσεις να πηγαίνεις στο στέκι της, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα την πετύχεις και ότι θα ξεκινήσει ένα φλερτ μεταξύ σας.

Μην αποκαλύψεις ότι ξέρεις τα πάντα γι’ αυτήν

Αν μιλήσετε ή βρεθείτε (τυχαία) από κοντά, μην αποκαλύψεις ότι ξέρεις τα πάντα για τη ζωή της. Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό να ξέρει πράγματα για εμάς ένας άνθρωπος που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ στη ζωή μας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως τα όσα ξέρεις υπό το πέπλο της φαντασίας, για παράδειγμα να “μαντέψεις” ότι της αρέσουν τα κοκτέιλ και όχι τα βαριά ποτά.

Στείλε private μήνυμα

Πλέον μπορείς να στέλνεις προσωπικά μηνύματα στους χρήστες του instagram, οπότε μετά από τα παραπάνω βήματα, μπορείς να της στείλεις κάτι. Ιδανικά, στείλε της μια φωτογραφία όχι δική σου, αλλά ενός όμορφου τοπίου, πχ μιας γαλάζιας παραλίας με άμμο, η οποία θα τη μεταφέρει νοερά στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Διάβασε ακόμα

10+1 κορίτσια που η κοπέλα σου δεν θέλει να ακολουθείς στo Instagram

5 apps γνωριμιών για σένα που ψάχνεσαι (εκτός από το tinder)

Πώς να δείχνεις άνετος όταν βγαίνεις με μία όμορφη γυναίκα

Οι 10 κανόνες του οne night stand

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive