Μια γνωριμία ξεκινάει από το φλερτ. Κάποιοι άνδρες γεννιούνται με ένα φυσικό ταλέντο στο φλερτ και φαίνεται σαν να ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να πουν στην κάθε γυναίκα για να την κερδίσουν. Υπάρχουν όμως και άνδρες οι οποίοι είναι πιο συνεσταλμένοι και τα χάνουν στη θέα μιας εντυπωσιακής γυναίκας.

Αν είσαι ένας από αυτούς τους άνδρες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πια, καθώς το Men Exclusive σου δείχνει μερικούς τρόπους για να φλερτάρεις, χωρίς να πεις λέξη.

Απλώσου

Αποτέλεσμα εικόνας για sit straight gif

Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο φλερτ, ειδικά όταν δεν σκοπεύεις να προσεγγίσεις άμεσα τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει. Μη βουλιάζεις στην καρέκλα σου, αλλά απλώσου, κάτσε στητός στην καρέκλα σου και μην ακουμπάς και τα δυο χέρια σου στο τραπέζι. Δείξε αυτοπεποίθηση ακόμα και καθιστός.

Μη σταυρώνεις τα χέρια σου

Αποτέλεσμα εικόνας για arms crossed gif

Ένας άνδρας που σταυρώνει τα χέρια, δείχνει κλειστός και μη διαθέσιμος. Άφησε τα χέρια σου ελεύθερα, πιες χαλαρά το ποτό σου και ξεπέρασε το άγχος σχετικά με το αν σε κοιτάζει και εκείνη. Για να σε προσέξει, πρέπει να δείχνεις άνετος.

Μειδίασε

Αποτέλεσμα εικόνας για smile man gif

Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι άνδρες που γελούν όλη την ώρα, αλλά ούτε και οι τελείως αγέλαστοι. Θα λέγαμε ότι τους αρέσει κάτι ενδιάμεσο, δηλαδή ένας σοβαρός άνδρας, που όμως μειδιά πού και πού. Πολλές γυναίκες θεωρούν σέξυ το ελαφρώς συνοφρυωμένο βλέμμα, το οποίο δείχνει πολύ αρρενωπό και το οποίο σπάει ανά στιγμές και αποκαλύπτει ένα όμορφο χαμόγελο.

Άγγιξε το πρόσωπό σου

Αποτέλεσμα εικόνας για man flirts his face gif

Πάνω στη συζήτηση με τους φίλους σου, άγγιζε κάθε τόσο το πιγούνι ή τις παρειές σου. Έτσι θα τραβήξεις την προσοχή της γυναίκας που σε κοιτά στο πρόσωπό σου. Το κάτω μέρος του προσώπου σου (δηλαδή τα μάγουλα, τα χείλη και το πιγούνι) υποσυνείδητα παραπέμπει στην παραγωγή τεστοστερόνης, ακόμα και αν δεν έχεις έντονες γωνίες και γίνεται το σημείο που σε δείχνει ακόμα πιο ελκυστικό.

Να δείχνεις κοινωνικός

Αποτέλεσμα εικόνας για man laughs joke gif

Όταν ένας φίλος απ’ την παρέα σου πει κάτι αστείο, μη διστάσεις να τον χτυπήσεις ελαφρά στην πλάτη, περνώντας το υποσυνείδητο μήνυμα στη γυναίκα, ότι είσαι ένας φιλικός και κοινωνικός άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ.

Αντίγραψε τις κινήσεις της

Αποτέλεσμα εικόνας για man flirts woman gif

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικούς εκείνους που παρουσιάζουν παρόμοια συμπεριφορά και κινησιολογία με αυτούς. Επομένως, παρατήρησε πώς πιάνει το ποτήρι του ποτού της και πιάσε το κι εσύ με τον ίδιο τρόπο. Με μέτρο όμως, για να μη φανεί σαν να την κοροϊδεύεις.

Οπτική επαφή

Αποτέλεσμα εικόνας για flirt gif

Κυρίαρχο ρόλο στο φλερτ κατέχει το παιχνίδι με τα μάτια. Είναι κάτι κλισέ, που όμως ισχύει. Κοίταζέ την τόσο, ώστε να καταλάβει ότι βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου και χαμογέλα της ελαφρά. Σίγουρα θα καταλάβει ότι την κοιτάς και εκεί θα δεις αν ανταποκρίνεται στο κοίταγμά σου. Γύρνα κάθε τόσο το κεφάλι σου προς το μέρος της και περίμενε να διασταυρωθούν τα βλέμματά σας.

Δες τα σημάδια που σου στέλνει

Αποτέλεσμα εικόνας για woman flirts gif

Ως προς το οπτικό παιχνίδι, αν η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, απλά δε θα ξανακοιτάξει προς το μέρος σου. Αν όμως ενδιαφέρεται, θα αρχίσει να σε κοιτάζει κι εκείνη. Το βλέμμα είναι ο τρόπος των γυναικών να δίνουν το πράσινο φως. Από την άλλη, μπορεί να σου δείξει και με άλλους τρόπους ότι ενδιαφέρεται, όπως το τίναγμα των μαλλιών της όποτε σε κοιτάζει, ή το ανασήκωμα των φρυδιών της. Μια πιο τολμηρή γυναίκα, ίσως έχει το θάρρος να έρθει να σου μιλήσει πρώτη. Όπως και νά χει, κάθε γυναίκα έχει τον τρόπο της να σου πει “προχώρα” ή να σε απορρίψει.

Διάβασε ακόμα 

Πώς να δείχνεις άνετος όταν βγαίνεις με μία όμορφη γυναίκα

10 tips (που πιάνουν) για να αποκτήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου

7 πράγματα που περιμένει μια γυναίκα από σένα στο σεξ

Total
32
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive