Παραδοσιακά, ο άνδρας είναι εκείνος που προσεγγίζει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει και εκείνη ανταποκρίνεται ή όχι. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει παρατηρηθεί μια αλλαγή των ρόλων και είναι όλο και συχνότερο φαινόμενο να εκδηλώνουν πρώτες οι γυναίκες το ενδιαφέρον τους. Αυτό έχει επιφέρει μια σύγχυση ανάμεσα στα δύο φύλα και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το φλερτ χάνεται, επειδή κανείς από τους δύο δεν τολμά να κάνει το πρώτο βήμα.

Το Men Exclusive σου δίνει 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Μπορεί να σε περιμένει

Παραπάνω είπαμε ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες δε διστάζουν να προσεγγίσουν τον άνδρα που τους ενδιαφέρει, όμως υπάρχουν ακόμα οι παραδοσιακές, που περιμένουν τον άνδρα. Αυτό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να δίνουν το πράσινο φως σε έναν άνδρα (κυρίως κοιτάζοντάς τον έντονα και επίμονα), δίνοντάς του έτσι να καταλάβει ότι ενδιαφέρονται και ότι μπορεί να έρθει να τους μιλήσει.

Θα δείξεις αυτοπεποίθηση

Ένας άνδρας που πλησιάζει μια άγνωστη γυναίκα που του κίνησε το ενδιαφέρον, είναι αν μη τι άλλο τολμηρός και σίγουρος για τον εαυτό του. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα στοιχείο που εντυπωσιάζει και ελκύει τις γυναίκες, γι’ αυτό πρέπει να τολμάς. Έχε μόνο στο νου σου ότι άλλο η αυτοπεποίθηση και άλλο η ωραιοπάθεια, η οποία είναι turn off για μια γυναίκα.

Αποτέλεσμα εικόνας για how you doin gif

Η ζωή είναι μικρή

Η ζωή είναι πολύ μικρή για ντροπές και για να σκέφτεσαι υπερβολικά. Αν σου αρέσει μια γυναίκα στο μπαρ, μη διστάσεις να την προσεγγίσεις. Μην ντρέπεσαι και μη σκέφτεσαι ότι θα φας χυλόπιτα. Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν. Ακόμα και αν τελικά δεν ενδιαφέρεται, σε περιμένουν κι άλλες.

Θα νιώσεις όμορφα

Για να προσεγγίσεις μια γυναίκα πρέπει να οπλιστείς με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα σε κάνει να δείχνεις ήρεμος και ανάλαφρος. Υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει το φλερτ και η πιθανότητα να μην ενδιαφέρεται, όμως αν δεν πας να της μιλήσεις, δε θα μάθεις ποτέ. Απ’ το να μείνεις με την αμφιβολία, καλύτερα να τολμήσεις και ό,τι γίνει.

Μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της

Οι γυναίκες συζητούν με τις ώρες για τους άνδρες που δείχνουν να ενδιαφέρονται γι’ αυτές, αλλά δεν κάνουν κίνηση. Αυτό κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό όχι μόνο για τις φίλες τους, αλλά και για τις ίδιες, με αποτέλεσμα να παύουν να ενδιαφέρονται. Αν δεις ότι η γυναίκα που σου αρέσει δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος για σένα, μίλα της και δε θα χάσεις. Είναι προτιμότερο από το να λέει στις φίλες της ότι φοβάσαι.

 

Διάβασε ακόμη

Τι παρατηρούν σε έναν άνδρα οι γυναίκες (εκτός από τα κλισέ)

Πώς να προσεγγίσεις (κομψά) μια γυναίκα για σεξ

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν βγεις ραντεβού

Total
4
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive