‘Αν έχεις πάρα, μα πάρα πολλά λεφτά να ξοδέψεις (λίγο δύσκολο), τότε η περίπτωση να τα δώσεις σε αγαθοεργίες είναι μία καλή επιλογή (λέμε τώρα…). Αν όμως θέλεις να τα δώσεις για τον ίδιο σκοπό, αλλά παράλληλα να βγεις και για ένα 45λεπτο ραντεβού για καφέ με την Ivanka Trump, τώρα μπορείς να το κάνεις και αυτό.

Μόνο που θα πρέπει να ξοδέψεις πολύ περισσότερα από 16.500 δολάρια (15.320 ευρώ). Το συγκεκριμένο ποσό είναι η αρχή εκκίνησης στη “δημοπρασία” που έχει διοργανωθεί και σύμφωνα με το Mashable μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος μέσα από το CharityBuzz.

‘Ηδη οκτώ άτομα έχουν κάνει την προσφορά τους, που δεν ξεπερνάει την αρχική, αν και το αναμενόμενο ποσό από τους διοργανωτές είναι 50.000 δολάρια.

Ακόμη και να θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά θα πρέπει να τα παραδώσεις στην ίδια την Ivanka στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη ή, στο Trump Hotel στην Ουάσινγκτον, αναλόγως με το πρόγραμμα της ίδιας και που θα βρίσκεται.

Από κει και πέρα κάποια στιγμή, μέσα στο 2017, θα οριστεί το ραντεβού.

Η Trump Organization έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή σου (χωρίς επιστροφή χρημάτων) αν διαπιστώσει ότι έχεις παραβιάσει τους κανονισμούς της συνάντησης.

Τουλάχιστον σε ενημερώνει ότι τα χρήματά σου θα πάνε στο St. Jude’s Children’s Hospital, αλλά μέσω της Eric Trump Foundation, επομένως είναι άγνωστο που θα καταλήξουν τα λεφτάκια σου.

 

Διάβασε ακόμη

Melania Trump: Οι πιο “καυτές” στιγμές της

Αυτά είναι τα πιο πλούσια “αγγελάκια” της Victoria Secret

Τyra Banks: Η μαύρη καλλονή είναι πλέον μια “καυτή” 40άρα

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive