Στις αρχές της ερωτικής μας ζωής, ίσως ακόμα και τώρα, πολλοί δυσκολευτήκαμε να βρούμε ο θάρρος να ζητήσουμε ραντεβού από τη γυναίκα που μας άρεσε. Μεγαλώνοντας, το άγχος, οι γκάφες, η απόρριψη, αλλά και τα ραντεβού που προχώρησαν σε κάτι παραπάνω, λειτούργησαν σαν μαθήματα και διαμόρφωσαν τις εμπειρίες μας. Αν εσύ δεν έχεις ακόμα πολλές εμπειρίες, διάβασε τις 10 συμβουλές των παλιών.

  • Να είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση

Οι γυναίκες έχουν διαίσθηση και αν δεν είσαι καλά, θα το καταλάβουν. Φρόντισε να μην έχεις νεύρα πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού, γιατί αυτό θα φανεί και μπορεί να σου αφαιρέσει πόντους.

  • Είναι λογικό να φοβάσαι

Αφού ξεπεράσεις τον πρώτο φόβο της προσέγγισης, έρχεται ο φόβος για το ίδιο το ραντεβού. Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι μη γίνει καμιά στραβή ή για το πώς θα της φανείς, αλλά να είσαι σίγουρος ότι κι εκείνη έχει τις ίδιες ανησυχίες με σένα.

  • Αν δεν την πλησιάσεις, δε θα μάθεις ποτέ αν ενδιαφέρεται

Κάθε φορά που πλησιάζεις μια γυναίκα, βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου. Ο φόβος της απόρριψης μπορεί να σε τρομάζει και να σε αποτρέπει απ’ το να της ζητήσεις ραντεβού, αν όμως δεν κάνεις κίνηση και την αφήσεις να φύγει, δε θα μάθεις ποτέ αν όντως ενδιαφέρεται για σένα. Μην προδικάζεις τα πράγματα αν δεν πάρεις ένα “ναι” ή ένα “όχι” από την ίδια.

  • Ο κανόνας των τριών δευτερολέπτων

Μιλάμε για τα 3 εκείνα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα τη δεις, μέχρι να φτιάξεις στο μυαλό σου μια λίστα με τους (χαζούς) λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να την πλησιάσεις. Αξιοποίησε διαφορετικά αυτά τα δευτερόλεπτα, βρίσκοντας το θάρρος να της μιλήσεις.

  • Τόλμα

Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές (πχ αν δε βρίσκεστε σε κοινή παρέα), μη διστάσεις να κάνεις παιχνίδι. Μια γυναίκα μπορεί να σε ξεχωρίσει απλά και μόνο από τον τρόπο που θα την προσεγγίσεις.

  • Πες της “καλημέρα”

Η “καλημέρα” είναι του Θεού, είναι μια λέξη που φανερώνει ευγένεια και σίγουρα θα στην ανταποδώσει. Ύστερα, σκέψου γρήγορα κάτι με το οποίο μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση.

  • Κάνε τη διαφορά

Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι κοινοτυπίες, όσον αφορά το φλερτ και τις ατάκες των ανδρών. Προσέγγισέ την λέγοντας κάτι πρωτότυπο που θα την εντυπωσιάσει και το κυριότερο, δε θα την προσβάλει.

  • Μην της ζητήσεις ραντεβού μέσω sms

Ο πρώτος σου στόχος επετεύχθη, σου έδωσε το κινητό της. Ο δεύτερος στόχος είναι να της ζητήσεις ραντεβού, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει μέσω τηλεφώνου. Η κλήση, στην οποία θα ακούσει τη φωνή σου και εσύ τη δική της, είναι ένας καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος για να ζητήσεις ραντεβού από ένα ξερό μήνυμα.

  • Δεν υπάρχει γυρισμός από το friendzone

Άπαξ και σε θεωρήσει φίλο της, δεν υπάρχει γυρισμός. Για να το αποφύγεις, πρέπει να της δείξεις άμεσα τις προθέσεις σου, ότι δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ζευγάρι. Ακόμα και αν εκείνη δε θέλει, εσύ θα έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου και θα απομακρυνθείς, αντί να λιώνεις όποτε την ακούς να σου λέει για τον βλάκα που δεν την πήρε τηλέφωνο.

  • Μάθε από τα λάθη σου

Ακόμα και ο πιο ωραίος άνδρας του κόσμου έχει φάει χυλόπιτα κάποια στιγμή στη ζωή του. Ο λόγος είναι ότι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στον τρόπο προσέγγισης. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, από τα οποία μαθαίνουμε και όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και πιο άνετοι και έτοιμοι στο παιχνίδι του φλερτ.

Δες τα 5 μη συνηθισμένα χαρακτηριστικά που ελκύουν τις γυναίκες ΕΔΩ

Δες τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ακατάλληλη για σένα ΕΔΩ 

Total
11
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive