Οι άνδρες κάνουν συχνά πράγματα που οι γυναίκες δεν μπορούν να κατανοήσουν.

Μπορεί να τους φαίνονται ανούσια, ανώριμα ή χωρίς ενδιαφέρον. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις μια συνήθειά σου επειδή μια γυναίκα την κατακρίνει, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που όντως βλάπτουν τη συνολική εικόνα σου.

Ποια είναι αυτά;

Να είσαι τσιγκούνης

Ένας τσιγκούνης άντρας είναι ό,τι χειρότερο στα μάτια μιας γυναίκας. Η τσιγκουνιά δεν έχει σχέση με το πόσα χρήματα βγάζει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα κέρδη και τα έξοδά του. Αν μετράς και τα πεντάλεπτα, μην περιμένεις να αντέξει για πολύ καιρό μια γυναίκα δίπλα σου.

Να τραβάς φωτογραφίες τον “μικρό σου φίλο”

Για ποιο λόγο να στέλνεις γυμνές σου φωτογραφίες στην κοπέλα σου (σε άσχετες στιγμές, όχι στο sexting); Είναι ενοχλητικό και θα νομίζει ότι σκέφτεσαι μόνο το σεξ (ή ότι μόνο αυτό ζητάς από εκείνη).

Να είσαι ψεύτης

Τα ψέματα μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση, γι’ αυτό καλό είναι να τα αποφεύγεις, ειδικά αν σχετίζονται με πράγματα που ο άλλος μπορεί εύκολα να εξακριβώσει. Μη ρισκάρεις να εκτεθείς με την αποκάλυψη ενός ψέματος.

Να ψαρεύεις υποψήφιες νύφες στα social media

Είναι ξεπερασμένο πια να στέλνεις μηνύματα και αιτήματα φιλίας σε άγνωστες γυναίκες. Έχεις λίγες πιθανότητες να βρεις κοπέλα έτσι, γι’ αυτό καλύτερα να επεκτείνεις τον κύκλο σου μέσω κοινών γνωστών.

Να σφυρίζεις σε όποια γυναίκα περνά από δίπλα σου

Αλήθεια, πιστεύεις ότι έτσι θα γνωρίσεις γυναίκες; Με αυτήν τη συμπεριφορά θα σε περάσουν για λιγούρη και απλά θα σε αγνοήσουν (αν δε σε βρίσουν). Απλά μην το κάνεις.

Να έχεις Instagram γεμάτο selfies μπροστά στον καθρέφτη

Οι selfies μπροστά στον καθρέφτη είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο οι περισσότεροι κοροϊδεύουν τη νέα γενιά. Για ποιο λόγο να το κάνεις κι εσύ, ένας σοβαρός ενήλικας με δουλειά και δικό του σπίτι;

Να τραβάς selfie στο γυμναστήριο

Έτσι επιβεβαιώνεις όσους κακεντρεχείς λένε ότι πηγαίνεις στο γυμναστήριο για μόστρα και για να γνωρίσεις κοπέλα. Αν θες να τραβάς selfie, βρες ένα πιο κατάλληλο μέρος.

Να έχεις λερωμένα και ξεσκισμένα αθλητικά παπούτσια

Τα παπούτσια είναι ένα από τα κύρια σημεία πάνω σου που παρατηρούν οι γυναίκες, γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα. Μην κυκλοφορείς με βρώμικα και σκισμένα αθλητικά, γιατί δε θα της κάνεις και πολύ καλή εντύπωση. Αν τα αθλητικά σου έχουν σκίσει, είναι καιρός να πάρεις καινούργια.

Να κολλάς και να τρίβεσαι σε άγνωστες κοπέλες στα club

Ακόμα και αν αποσκοπείς σε one night stand, μπορείς να το εκφράσεις με πιο κομψό τρόπο. Το να τρίβεσαι πάνω στην “υποψήφια” δε θα σε βοηθήσει, αντιθέτως θα την τρομάξει και θα την κρατήσει εγγυημένα μακρυά σου.

Να κοιτάς άλλες μπροστά στην κοπέλα σου

Αυτό είναι λόγος για να σε χωρίσει μια γυναίκα. Είναι προσβλητικό και δείχνει ότι δεν την εκτιμάς και ψάχνεσαι και μάλιστα μπροστά της. Αν θεωρείς ότι η κοπέλα σου δεν είναι αρκετή για σένα, τότε θα πρέπει να χωρίσεις και να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει.

 

Διάβασε ακόμη

20 πράγματα που θα την κάνουν να φύγει… τρέχοντας

12 προϊόντα περιποίησης που μπορείς να δανειστείς από εκείνη

10 tips (που πιάνουν) για να αποκτήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου

Total
8
Shares

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να διαβάζεις πρώτος τα θέματα του Men Exclusive